Pierre Clastres

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Ndarja më madhore e shoqërisë, ajo që themelon dhe kushtëzon gjithë të tjerat, përfshi pa dyshim edhe ndarjen e punës, është shpërndarja e re vertikale mes bazës dhe majës, është prerja politike mes atyre që zotërojnë forcën, luftarake a fetare qoftë, dhe atyre që i nënshtrohen asaj.

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item