Alberto Bevilacqua

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  700 Lekë Out of stock

  Kalifja, një nga kryeveprat e shkrimtarit italian Alberto Bevilacqua, po sheh për herë të parë dritën e botimit në gjuhën shqipe.?

  700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë Out of stock

  "Mund të ngjasë që njeriut t’i vijnë disa kumte apo zbulesa të asaj që pritet të ndodhë, fill nga thellësia e errët e gjithësisë." Me këto fjalë nis ky roman mbi të fshehtën që ngacmon sot zemrën dhe fantazinë e njeriut bashkëkohor.

  700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Një roman i ashpër dhe grotesk, që i bën jehonë jetës së sotme italiane, por edhe asaj të të gjithë botës. Xhinxhisi është një burrë i fuqishëm i ditëve tona, thuajse një kopje bashkëkohore e Xhinxhis Khanit, mbretit të mongolëve, që dëshironte të krijonte perandorinë më të madhe të historisë. Është një burrë që i ka të gjitha dhe i do të gjitha

  400 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items