Sara Gruen

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Befasuese... një histori guximi, aventure, miqësie dhe dashurie gjatë Luftës së Dytë Botërore

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Jeta e njeriut mund të ndryshojë në një sekond të saj. Ky roman sjell këto paradokse në një Amerikë që i ka të gjitha dhe ku jeta e njeriut dhe e kafshës bëhen të parëndësishme në një moment. Mjeshtria e madhe në kapjen e këtyre paradokseve njerëzore e ka kthyer këtë roman në më të lexuarin dhe të votuarin në platformën më të madhe online, Goodreads.com

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items