Revista Ka 46 libra.

Subcategories

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  "Illz" - Revistë letrare e Tiranës nr. 12

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  Numër special kushtuar shkrimtarëve martirë, Havzi Nela Vilson Blloshmi dhe Genc Leka

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Medius” sjellë në këtë numër një sërë këndvështrimesh mbi raportin e mitit me historinë, të ndarjes së logosit me mitin, të debatit mbi heronjtë e dikurshëm dhe të sotëm, duke u mbështetur në nevojën që kemi për të njohur jo vetëm veten, por edhe botën. Në këtë numër do të gjeni shkrime nga Doan Dani, Blendi Fevziu, Fatos Lubonja, Ergys Mërtiri, Klemnetin...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  "Trashëgimia Ortodokse në Shqipëri" është numri i parë i një gjerdani të veçantë botimesh që revista kulturore periodike "Art & Trashëgimi" ia kushton trashëgimisë kulturore dhe historike të komuniteteve fetare në vendin tonë. Ky botim u realizua falë bashkëpunimit të stafit të revistës "Art & Trashëgimi" me Kishën Orthodhokse Autoqefale të...

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Numri i katërt i periodikut Art & Trashëgimi, Tirana, Rikthimi i Muzave, i kushtohet qytetit të Tiranës. Ky numër i revistës periodike Art & Trashëgimi përpiqet ta shfaqë Tiranën ndryshe, të sjellë tek lexuesi dritë-hijet e kryeqytetit shqiptar, cilat janë origjinat e Tiranës, lashtësia e saj, si u ndërtua Tirana, si u bë kryeqytet, toleranca dhe...

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Në botimin Art & Trashëgimi “Vlora, Nimfa e Mesdheut”, kushtuar qytetit të Vlorës do të gjeni pjesë të historisë mijëravjeçare të këtij qyteti, konceptuar si një dossier, ku përfshihet arti, kultura, tradita tregtaro – ekonomike, monumentet historike dhe ato të kultit, si dhe personalitetet dhe figurat e shquara që ka nxjerrë ky qytet. E konceptuar si...

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Numri i tetë i periodikut Art & Trashëgimi i kushtohet qytetit historik të Prizrenit. Art & Trashëgimi ndërton një portret historiko-kulturor e artistik të Prizrenit, duke sjelle dritë-hijet e kryeqytetit historik, cilat janë origjinat e tij, lashtësia e tij, si u ndërtua ndërtua, roli që ka patur ai që nga lashtësia si udhëkryq tregtar midis...

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok
  I ri

  Në ketë numër do të mund të lexoni studime të studiuesve të njoftun mbrenda dhe jashtë Shqipnie. Hylli në ketë numër sjellë kontribute të çmueshme ndër të gjitha lamijet e kulturës shqiptare.

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Identiteti mbetet gjithnjë një sfidë, por përballë modernitetit kjo sfidë është çdo ditë dhe më e madhe për shkak se tradita, demokracia, besimi, tjetri dhe vetja kanë ndryshuar si pasojë e diktaturës së spektaklit. Lexim të mbarë. Urime gjithë autorëve që shkruan për këtë numër: Redi Shehu, Dorian Koçi, Ervin Hatibi, Blendi Fevziu, Emine Sadiku, Hajrie...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Në “Medius 5” e cila u fokusua tek A dimë të protestojmë? do të lexoni shkrime nga: Ergys Mërtiri, Ervin Hatibi, Fabian Zhilla, Ardian Vehbiu, Ilda Mara, Elsa Demo, Armand Bora, Redi Shehu, Selami Xhepa, Lulzim Hoxha, Fitim Zekthi, Brenton Kotorri, Avni Delvina dhe Agim Baçi

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Doli nga shtypi nr 18 i “Illz”, Revistë letrare e Tiranës, periodike dy mujore, me drejtor Izet Duraku dhe kryeredaktor, Rexhep Shahun

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  “Illz”, nr. 19, Revistë letrare e Tiranës, periodike dy mujore

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Revista Letrare e Tiranes Illz doli me numrin e saj te 20, ku ka nje dedikim per gazetarin dhe publicstin Fatos Baxhaku, retrospektive me Eqerem Cabej, Martin Camaj dhe Shekspirin; me autore ne fokus, nobelistin Llosha dhe Arber Ahmetaj. Personalitetet e numrit jane Azem Shkreli, Ali Aliu dhe Albert Vataj.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Revista Illz në numrin e 21, i ka kushtuar një vend të vecante nobelistëve

  800 Lekë
  Në stok
Shfaq 33 - 46 nga 46 libra