Kategoritë

Ofertat

Ulje cmimi

për faqe
Shfaq 1 - 32 nga 1869 libra
 • Shikim i shpejtë
  90 Lekë 100 Lekë -10% Në stok
  I ri

  NGJYROS DHE ZBAVITU përfshin 16 faqe për t'u ngjyrosur, ne baze të shembujve 16 dhënë, të cilat u mësojnë fëmijëve aftési té rëndësishme motorike dhe të mësuarin krijues, të nevojshme për moshat parashkollore dhe kopshtin. Fëmijët do të zbaviten duke identifikuar figurat dhe duke i ngjyrosur atol Edhe vetë prindërit do të kënaqen nga kjo qasje e këndshme,...

  90 Lekë
  100 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  90 Lekë 100 Lekë -10% Në stok
  I ri

  NGJYROS DHE ZBAVITU përfshin 16 faqe për t'u ngjyrosur, ne baze të shembujve 16 dhënë, të cilat u mësojnë fëmijëve aftési té rëndësishme motorike dhe të mësuarin krijues, të nevojshme për moshat parashkollore dhe kopshtin. Fëmijët do të zbaviten duke identifikuar figurat dhe duke i ngjyrosur atol Edhe vetë prindërit do të kënaqen nga kjo qasje e këndshme,...

  90 Lekë
  100 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  90 Lekë 100 Lekë -10% Në stok
  I ri

  NGJYROS DHE ZBAVITU përfshin 16 faqe për t'u ngjyrosur, ne baze të shembujve 16 dhënë, të cilat u mësojnë fëmijëve aftési té rëndësishme motorike dhe të mësuarin krijues, të nevojshme për moshat parashkollore dhe kopshtin. Fëmijët do të zbaviten duke identifikuar figurat dhe duke i ngjyrosur atol Edhe vetë prindërit do të kënaqen nga kjo qasje e këndshme,...

  90 Lekë
  100 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  90 Lekë 100 Lekë -10% Në stok
  I ri

  NGJYROS DHE ZBAVITU përfshin 16 faqe për t'u ngjyrosur, ne baze të shembujve 16 dhënë, të cilat u mësojnë fëmijëve aftési té rëndësishme motorike dhe të mësuarin krijues, të nevojshme për moshat parashkollore dhe kopshtin. Fëmijët do të zbaviten duke identifikuar figurat dhe duke i ngjyrosur atol Edhe vetë prindërit do të kënaqen nga kjo qasje e këndshme,...

  90 Lekë
  100 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  160 Lekë 200 Lekë -20% Në stok
  I ri

  Për Magjistarin OZ ka shumë libra. Por, në këtë botim të veçantë, përralla e tij vjen e shoqëruar me ilustrime fantastike, të cilat do t’ju pëlqejnë vogëlushëve të vegjël.

  160 Lekë
  200 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  170 Lekë 200 Lekë -15% Në stok
  I ri

  Rahoi e vogel ka shkruar 8 perralla te bukura te cilat botuesi vendosi qe ti percjelle tek lexuesit e saj bashkemoshatare. Nje bote e bukur, plot magji, naivitet dhe bukur vjen permes ketyre faqeve

  170 Lekë
  200 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  180 Lekë 300 Lekë -40% Në stok

  Puzzle dhe test! Lojra shumë argëtuese. Test: sa i njeh shkencat? Në këkim të rrokjeve. Fjalëformime.

  180 Lekë
  300 Lekë -40%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  180 Lekë 200 Lekë -10% Në stok

  Arushi Pok, është veshur me të gjitha tiparet e një fëmije që pëlqen të guxojë, të luajë pa kontroll, të vrapojë i shpenguar në liri, të kërkojë të panjohurën, të thurë plane, të ndeshet e të fitojë.

  180 Lekë
  200 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  180 Lekë 300 Lekë -40% Në stok

  Puzzle dhe test! Lojra shumë argëtuese. Test: e vërtetë apo e gënjeshtërt? Hijë në pyll. Po të tregoj për Pandën.

  180 Lekë
  300 Lekë -40%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  180 Lekë 300 Lekë -40% Në stok

  Puzzle dhe test! Lojra shumë argëtuese. Test: zbulo tipin tënd. Rrathët magjikë. Të gjithë në det!

  180 Lekë
  300 Lekë -40%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  180 Lekë 200 Lekë -10% Në stok

  Arushi Poku në librin e tij të tretë nis aksionin në pranverë me aventura të reja.

  180 Lekë
  200 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  180 Lekë 200 Lekë -10% Në stok

  Guximi për pavarësi veprimi (pyllit do të bredh) e çon Pokun edhe në këtë libër të dytë në një varg aventurash. Jetën e ka me veprime të matura e të pamatura, prej të cilave gjithmonë mëson.

  180 Lekë
  200 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  225 Lekë 250 Lekë -10% Në stok

  Metoda më e mirë e përgatitur nga ekspertët e arsimit parashkollor pranë Universiteti i Oksfordit për të përgatitur fëmijën tuaj për shkollë. Ndihmoje fëmijën duke u praktikuar në shtëpi. Ky libër me aktivitete për ngjyrat është shkruar nga mësues të arsimit parashkollor. Puno së bashku me fëmijën duke ndjekur udhëzimet dhe nxite atë ti përgjigjet...

  225 Lekë
  250 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  225 Lekë 250 Lekë -10% Në stok

  Metoda më e mirë e përgatitur nga ekspertët e arsimit parashkollor pranë Universiteti i Oksfordit për të përgatitur fëmijën tuaj për shkollë: Ndihmoje fëmijën duke u praktikuar në shtëpi. Ky libër me aktivitete për format dhe përmasat është shkruar nga mësues të arsimit parashkollor. Puno së bashku me fëmijën duke ndjekur udhëzimet dhe nxite atë ti...

  225 Lekë
  250 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  225 Lekë 250 Lekë -10% Në stok

  Metoda më e mirë e përgatitur nga ekspertët e arsimit parashkollor pranë Universiteti i Oksfordit për të përgatitur fëmijën tuaj për shkollë:Ndihmoje fëmijën duke u praktikuar në shtëpi. Ky libër me aktivitete për modelet dhe format është shkruar nga mësues të arsimit parashkollor. Puno së bashku me fëmijën duke ndjekur udhëzimet dhe nxite atë ti...

  225 Lekë
  250 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  225 Lekë 250 Lekë -10% Në stok

  Metoda më e mirë e përgatitur nga ekspertët e arsimit parashkollor pranë Universiteti i Oksfordit për të përgatitur fëmijën tuaj për shkollë përmban tre libra në të cilat fëmijët 7-9 vjeç praktikojnë njohuritë plotësuese në ndihmë të programeve shkollore. Libri i dytë është pjesë e materialeve ndihmëse për programin shkollor, si një ndihmesë për të...

  225 Lekë
  250 Lekë -10%
  Vetëm online Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  225 Lekë 250 Lekë -10% Në stok

  Metoda më e mirë e përgatitur nga ekspertët e arsimit parashkollor pranë Universiteti i Oksfordit për të përgatitur fëmijën tuaj për shkollë përmban tre libra në të cilat fëmijët 7-9 vjeç praktikojnë njohuritë. 

  225 Lekë
  250 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  225 Lekë 250 Lekë -10% Në stok

  Metoda më e mirë e përgatitur nga ekspertët e arsimit parashkollor pranë Universiteti i Oksfordit për të përgatitur fëmijën tuaj për shkollë: Ndihmoje fëmijën duke u praktikuar në shtëpi. Ky libër me aktivitete për numrat është shkruar nga mësues të arsimit parashkollor. Puno së bashku me fëmijën duke ndjekur udhëzimet dhe nxite atë ti përgjigjet...

  225 Lekë
  250 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  225 Lekë 250 Lekë -10% Në stok

  Metoda më e mirë e përgatitur nga ekspertët e arsimit parashkollor pranë Universiteti i Oksfordit për të përgatitur fëmijën tuaj për shkollë përmban tre libra në të cilat fëmijët 7-9 vjeç praktikojnë njohuritë plotësuese në ndihmë të programeve shkollore. Libri i tretë është pjesë e materialeve ndihmëse për programin shkollor, si një ndihmesë për të...

  225 Lekë
  250 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  225 Lekë 250 Lekë -10% Në stok

  Metoda më e mirë e përgatitur nga ekspertët e arsimit parashkollor pranë Universiteti i Oksfordit për të përgatitur fëmijën tuaj për shkollë: Ndihmoje fëmijën duke u praktikuar në shtëpi. Ky libër me aktivitete për numërimin është shkruar nga mësues të arsimit parashkollor. Puno së bashku me fëmijën duke ndjekur udhëzimet dhe nxite atë ti përgjigjet...

  225 Lekë
  250 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  255 Lekë 300 Lekë -15% Në stok

  "Aventurat e Çapaculit" ka fituar çmimin e Shoqatës Mbarëkombëtare të Letërsisë për Fëmijë, 2001. Pjesë e serisë Aventurat e Çapaçulit

  255 Lekë
  300 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Dy personazhet më të dashura për fëmijë, Madha dhe ariu vijnë edhe përmes librit. “Dita e reçelit” - lexo dhe argëtohu me figura ngjitëse. Zbulo aventurat e reja të heronjve të tu të dashur.

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Aventurat e çmendura të Mashës dhe ariut të duruar do t’ju bëjnë të qeshni me lot! Edhe ky takim i parë mes dy personazheve fantastike është i tillë.

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Një tjetër libër me personazhet e preferuar të fëmijëve, Masha dhe ariu vjen per lexuesit e vegjel. Aventurat e çmendura të Mashës çamarroke dhe të ariut të duruar, do t’ju bëjnë të qeshni me lot.

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok
  I ri

  “Nëse ke parë flori, e ke parë patjetër nëpër libra. Ka gjithë atë pasuri nëpër libra!”

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok

  Lamtumirë, brenga dashurie!: këshilla të forta dhe truke të vogla

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok
  I riI ri

  Mëso të shkruash numrat dhe të numërosh nëpërmjet ushtrimeve dhe lojërave njëra më zbavitëse se tjetra!

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok

  Na ishte një herë katër fjalë të thjeshta që edhe pas më shumë se dy shekujsh ende kanë të njëjtin ndikim, duke i transportuar lexuesit në një botë misteresh dhe çudirash.

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok

  Në barkun e një melanure të shijshme Tatani kishte gjetur një unazë antike, tepër të çmuar për një varfanjak si ai Dhe Efiz Marini, që gjatë një shëtitjeje në bregdet has në kufomën e tij barkçarë, nuk e ka të vështirë ta marrë me mend se dikush e ka vrarë për të shtënë në dorë thesarin e tij. Libri endet në udhëtimet hetimore në një botë plot mister

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok

  Botimet Living prezantojnë librin më të ri për fëmijë "Pepa shkon në pishinë".

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë 300 Lekë -10% Në stok
  I riI ri

  Meso te njohesh format dhe ngjyrat permes ushtrimeve dhe lojerave argetuese

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 32 nga 1869 libra