I ri Cmim i reduktuar! Lajla Shiko më të madhe

Lajla

Colleen Hoover BLV0291

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Mbreteresha e bestseller-it kudo ne bote, Colleen Hoover vjen me nje tjeter roman ne shqip: “Lajla” - Dashuria mund te te perndjeke ose te te shpetoje.

Më shumë detaje

11 Artikuj

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Living
ISBN9789928338846

912 Lekë

-24%

1 200 Lekë

Shto në listën e librave që dua

Porosit me një klik

Share

Më tepër

Kur njihet me Lajlën, Lidsi bindet menjëherë se ajo është vajza me të cilën do të kalojë jetën... derisa një sulm i papritur e plagos Lajlën për vdekje. Pas disa javësh në spital, Lajla e merr veten fizikisht, por plagët shpirtërore dhe emocionale e kanë ndryshuar aq shumë, saqë Lidsit i duket sikur nuk e njeh më.

Për ta rikthyer marrëdhënien e tyre si në ditët e para, ai vendos ta çojë Lajlën në hotelin ku u njohën, mirëpo pasi mbërrijnë atje, sjellja e saj bëhet edhe më e pazakontë. Në të vërtetë, ajo do të jetë vetëm një prej ndodhive të pashpjegueshme në atë vend... Pasi ndihet çdo ditë e më i largët me Lajlën, Lidsi gjen ngushëllim tek Uillou, një banore tjetër e hotelit, me të cilën lidhet sepse duket se kanë shumë të përbashkëta. E ndërsa kureshtja e tij për Uilloun rritet, vendimi për ta ndihmuar atë që të gjejë përgjigjet e duhura, e vë në konflikt të drejtpërdrejtë me mirëqenien e Lajlës.

Shumë shpejt, Lidsi kupton se duhet të bëjë një zgjedhje, sepse nuk mund t’i ndihmojë të dyja, por, nëse bën zgjedhjen e gabuar, mund të jetë e tmerrshme për të gjithë ata.

Të dhëna

Lloji i botimitMe kapak te holle
Faqe288
ISBN9789928338846
Titulli origjinalLajla
RedaktoriBledar Çepele, Pranvera Palushi
Viti i Botimit2024
VendodhjaTirane
GjuhaShqip
Tipi i publikimitLibër
GrupmoshaMbi 14 vjeç
StatusiI ri