Kërko më tej

Filtra të aktivizuara:
  Kusht
  V. Bot
  Rekomandime
  Produkt i Ri

  Ofertat

  Subjekte të tjera librash Ka 2426 libra.

  për faqe
  • Shikim i shpejtë
   700 Lekë Në stok

   Joga Vijnanam është një libër i pashembullt që sqaron në mënyrë klasike njohuritë gjithëpërfshirëse të jogës. Ai është thurur bukur në sanskritisht iiic një përkthim të thjeshtë e të qartë. Autori i këtij libri historik është i nderuari Acharya Balkrishna.

   700 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   700 Lekë Në stok

   Nastradin Hoxha është një prej personazheve të dashur komedianë jo vetëm në Turqi, por edhe në të gjithë Lindjen e Afërme dhe tashmë lavdia e tij është përhapur në shumë vende të botës.

   700 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   400 Lekë Në stok

   Shkruar në fund të karrierës së Twain-it, "Ekstraktet nga Ditari i Adamit" u botuan së pari në 1897 dhe "Ekstraktet nga Ditari i Evës" në vitin 1905. Adami i Twain ishte bazuar në veten e tij ndërsa Eva ishte modeluar pas gruas së tij Livy. Ishte e përshtatshme që këto dy ese të bashkoheshin së bashku në një paketë.

   400 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   600 Lekë Në stok

   "Moto Jete"një libër me poezi nga autorja Lindita Komani

   600 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   500 Lekë Në stok

   Me stilin biblik, mendimin e thellë e fjalën e bukur, shoqërimin e teksteve përgjithsisht me skica të realizuara nga vetë ai dhe i njohur veçanërisht për vepën "Profeti", Gibran u kthye në një ndër autorët më të lexuar në SHBA e mbarë botën perëndimore, ndërkohë që në vendlindjen e tij në Liban, si atëherë ashtu edhe sot festohet si më i madhi.

   500 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   500 Lekë Në stok

   Një studim i kronikës historike nga Karl Thopia Prej ultësirave me këneta të rafshinës së Durrësit u ngritën re të lagështa e të helmatisura që rrëshqasin drejt labirintit të kasolleve dhe rugicëzave të rezidencës . Kështu fryma e helmatisur e politikës europiane kishte helmatisur në mënyre të turpshme vendin dhe Princin e tij.

   500 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   500 Lekë Në stok

   Përpjekje për një zgjidhje moderne të çështjes së Judenjve.

   500 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok

   Kërce në ekstazë tutje kufijve të dyshimeve. Flake afeksionin, lakminë, fantazinë.

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok

   Vështrojeni realitetin në sy! E vetmja mënyrë për të soditur realitetin është të jetoni nga çasti në çast me ritëm të plotë, në mënyrë sa më intensive.

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   800 Lekë Në stok
   I ri

   Çajld Harold është një poema liriko-epike e Bajronit, e cila shënoi arratisjen e madhe romantike, falë mjeshtrisë së rrëfimit përmes ditarit nga autori, Xhorxh Bajroni. Kjo vepër është kthyer në modelin e gjithë letërsisë romantike europiane të shekullit të XIX

   800 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 500 Lekë Në stok

   Shkrime dhe përkthime: Historia e shkrimit të shenjtë (1870 e 1872) Katër Kateizma (1867 e 1872)

   1 500 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   800 Lekë Nuk është në stok

   Xhevat Lloshi është, një nga personabtetet më të rëndësishrne të shkencës shqiptare, me kontribute të jashtëzakonshme jo vetëm në gjuhësi, por edhe në filologji, historiografi, studime letrare, është hartues fialorësh dhe përkthyes i veprave të rëndësishme të kulturës botërore, që e kanë pasuruar kulturën shqiptare.

   800 Lekë
   Shto në shportë Më shumë
   Nuk është në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok

   Libri hedh dritë mbi disa të vërteta historike që ndoshta shumë shqiptarë nuk i kanë lexuar kurrë dhe duke qenë se autorja ka qenë e mirëedukuar, dhe gruaja e para shqiptare që ka mbaruar edukimin universitar, kjo biografi është një thesar i rrallë që fatmirësisht është sot në duart tona për ta studiuar dhe për të marr një tabllo më të qartë të kësaj...

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 300 Lekë Në stok

   Libri hedh dritë mbi disa të vërteta historike që ndoshta shumë shqiptarë nuk i kanë lexuar kurrë dhe duke qenë se autorja ka qenë e mirëedukuar, dhe gruaja e para shqiptare që ka mbaruar edukimin universitar, kjo biografi është një thesar i rrallë që fatmirësisht është sot në duart tona për ta studiuar dhe për të marr një tabllo më të qartë të kësaj...

   1 300 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 300 Lekë Në stok

   Libri hedh dritë mbi disa të vërteta historike që ndoshta shumë shqiptarë nuk i kanë lexuar kurrë dhe duke qenë se autorja ka qenë e mirëedukuar, dhe gruaja e para shqiptare që ka mbaruar edukimin universitar, kjo biografi është një thesar i rrallë që fatmirësisht është sot në duart tona për ta studiuar dhe për të marr një tabllo më të qartë të kësaj...

   1 300 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 600 Lekë Në stok

   I rishkruar dhe i sjellë edhe një herë për lexuesin shqiptar, ky libër bëhet një pasqyë e bukur, ku mund të soditet shqipja e vitit 1896.

   1 600 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   900 Lekë Në stok

   I rishkruar dhe i sjellë edhe një herë për lexuesin shqiptar, ky libër bëhet një pasqyë e bukur, ku mund të soditet shqipja e vitit 1896.

   900 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   900 Lekë Në stok

   Pasqyra kronologjike në këtë libër është një pikënisje e rëndësishme për ata që kërkojnë të kuptojnë evolucionin e Bordit Amerikan në Ballkanin Osman dhe kontributet e tij në gjuhën dhe kulturën e Shqipërisë.

   900 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 600 Lekë Në stok

   Pasqyra kronologjike në këtë libër është një pikënisje e rëndësishme për ata që kërkojnë të kuptojnë evolucionin e Bordit Amerikan në Ballkanin Osman dhe kontributet e tij në gjuhën dhe kulturën e Shqipërisë.

   1 600 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 900 Lekë Në stok

   Pasqyra kronologjike në këtë libër është një pikënisje e rëndësishme për ata që kërkojnë të kuptojnë evolucionin e Bordit Amerikan në Ballkanin Osman dhe kontributet e tij në gjuhën dhe kulturën e Shqipërisë.

   1 900 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 200 Lekë Në stok

   Pasqyra kronologjike në këtë libër është një pikënisje e rëndësishme për ata që kërkojnë të kuptojnë evolucionin e Bordit Amerikan në Ballkanin Osman dhe kontributet e tij në gjuhën dhe kulturën e Shqipërisë.

   1 200 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   950 Lekë Në stok

   Në këtë libër, Gjerasim Qiriazi rrëfen historinë e vërtetë të rrëmbimit të tij dhe ato që ngjanë gjatë atyra muajve sa qe peng i kaçakëve. Ishte ai kalvar i dhimbshëm që nxiti vendimin e tij për t'i nxjerrë bashkatdhetarët e vet nga errësira.

   950 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   700 Lekë Në stok

   Në këtë libër, Gjerasim Qiriazi rrëfen historinë e vërtetë të rrëmbimit të tij dhe ato që ngjanë gjatë atyra muajve sa qe peng i kaçakëve. Ishte ai kalvar i dhimbshëm që nxiti vendimin e tij për t'i nxjerrë bashkatdhetarët e vet nga errësira.

   700 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   700 Lekë Në stok

   Në këtë libër, Gjerasim Qiriazi rrëfen historinë e vërtetë të rrëmbimit të tij dhe ato që ngjanë gjatë atyra muajve sa qe peng i kaçakëve. Ishte ai kalvar i dhimbshëm që nxiti vendimin e tij për t'i nxjerrë bashkatdhetarët e vet nga errësira.

   700 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   900 Lekë Në stok

   Në këtë libër, Gjerasim Qiriazi rrëfen historinë e vërtetë të rrëmbimit të tij dhe ato që ngjanë gjatë atyra muajve sa qe peng i kaçakëve. Ishte ai kalvar i dhimbshëm që nxiti vendimin e tij për t'i nxjerrë bashkatdhetarët e vet nga errësira.

   900 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok

   Gjerasim Qiriazi jetoi për t'i shërbyer kombit të vet me shpresën se do ta bënte këtë botë një vend më të mirë.

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 200 Lekë Në stok

   Gjerasim Qiriazi jetoi për t'i shërbyer kombit të vet me shpresën se do ta bënte këtë botë një vend më të mirë.

   1 200 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 300 Lekë Në stok

   Gjerasim Qiriazi jetoi për t'i shërbyer kombit të vet me shpresën se do ta bënte këtë botë një vend më të mirë.

   1 300 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   2 500 Lekë Në stok

   Shoqëria Biblike Britanike dhe e Jashtme u krijua në 1804, në fillimin e një epoke të zgjerimit misionar protestant të paparë në të gjithë globin. Për shkak se shtylla themelore e protestantizmit është "Sola Scriptura" (vetëm Bibla është autoriteti përfundimtar për besimin dhe praktikën), qëllimi i parë i misioneve protestante ishte ta bënte Biblën të...

   2 500 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 500 Lekë Në stok

   Shoqëria Biblike Britanike dhe e Jashtme u krijua në 1804, në fillimin e një epoke të zgjerimit misionar protestant të paparë në të gjithë globin. Për shkak se shtylla themelore e protestantizmit është "Sola Scriptura" (vetëm Bibla është autoriteti përfundimtar për besimin dhe praktikën), qëllimi i parë i misioneve protestante ishte ta bënte Biblën të...

   1 500 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok

   Kjo vepër është një Hyrje në gjuhësinë teorike. Ajo nuk presupozon njohuri të mëparshme të lëndës, por bën një trajtim rigoroz e të specializuar për një varg temash dhe e çon lexuesin në një nivel të përparuar të të kuptuarit të tyre.

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   540 Lekë 600 Lekë -10% Në stok

   Java jonë shqiptare është pjesë e veprës monumentale prej 1600 faqesh me titull Ditari, që përfshin disa ditarë, duke filluar nga ai i mbajtur në Paris më 1901 e deri tek ditari i mbajtur në Shqipëri më 1935.

   540 Lekë
   600 Lekë -10%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  Shfaq 33 - 64 nga 2426 libra