Ofertat

Lidhja dhe martesa  Ka 6 libra.

 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Imagjinoj këtë djalosh biond bukurosh me sy të mëdhenj kafe që shëtit rreth një makine gjysmë të parkuar në trotuar. Ndalon në një anë që të më hapë rrugën, vetëm se unë kaloj po nga ajo anë. Kalon nga ana tjetër dhe, po ashtu, edhe unë.

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Nuk është në stok

  Libri është përqëndruar tek problemet aktuale të martesës, të ontologjisë dhe fenomenologjisë së saj në Shqipëri. “Ideologjia e martesës” dhe raporti me terrenin rrëshqitës të modernitetit, dilemet konceptuale e seksuale, dialektika e mishit dhe shpirtit në martesë trajtohen gjërësisht. Po ashtu edhe martesa si institucion i jetës sociale, problemet e...

  1 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Nuk është në stok
  I ri

  Dashurologjia dhe Shkolla e Jetës janë librat bestseller, të autorit të njohur kroat Bruno Shimlesha, i cili është një njeri shumëdimensional, njëlloj siç edhe letërsia e tij është poliedrike dhe e shumanshme.

  1 200 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Leo Buscaglia na paraqet në këtë libër me një manifest mbi dashurinë, ëmbëlsinë, përkujdesin, dhembshurinë, komunikimin, altruizmin: pjesët më vitale të sjelljes njerëzore.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër u ka dhënë forcë femrave dhe ka ndryshuar në mënyrë rrënjësore jetën e tyre duke u ndryshuar mënyrën e të menduarit lidhur me meshkujt e marrëdhëniet dashurore me ta...

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri

  NJË UDHËRRËFYES PËR TË PASUR MARRËDHËNIE TË SHËNDETSHME (DHE PËR T’I PËRMIRËSUAR ATO QË KE

  1 300 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra