Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese EDFA

EDFA eshte shtepi botuese e specializuar per botimet e fjaloreve, teksteve akademike dhe manualeve profesionale.

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Nuk është në stok
  I ri

  Ky libër do t’u vijë në ndihmë amvisave që janë mjeshtre në gatim, duke u kujtuar gatimet shqiptare dhe në veçanti familjeve të reja të cilat do të mësojnë gatimet e amvisave të vjetra. Libri do t’u vijë në ndihmë familjeve të reja dhe do të jetë një këshillues për restorante e gjelltore, për të përgatitur ushqime të shijshme dhe me vlera ushqyese,...

  1 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Vepra shtjellon të gjitha nocionet bazë të gramatikës së gjuhës shqipe. Ajo ofron të dhëna në sistem për shqipen e sotme standarde. Ajo jep mundësi të njihet struktura fonetike e gramatikore e shqipes standarde.

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra