Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Dituria

Shtëpia Botuese DITURIA u themelua në Tiranë, në maj 1991. Selia e saj është në, Tiranë. Orientimi kryesor i Shtëpisë Botuese DITURIA është letërsia artistike - në të vërtetë, autorë të huaj, nga më të shquarit e të gjitha fushave, janë të pranishëm në më shumë se 60 për qind të botimeve - letërsia për fëmijë e të rritur, por një vend të veçantë dhe shumë të rëndësishëm zënë edhe kolanat e ndryshme.


Autorë të huaj klasikë e modernë e shumë të tjerë, janë sot mjaft të njohur dhe të suksesshëm edhe në Shqipëri në saje të DITURISË. Kolanat e autorëve shqiptarë të traditës, autorëve bashkëkohorë, filozofi-sociologjisë, historisë, gjuhësisë, artit e arkitekturës, mitologjisë, klasikëve të mëdhenj etj., u drejtohen të gjitha moshave dhe preferencave.


DITURIA ka një program botimesh me rubrika e kolana të organizuara e të përcaktuara, që plotësohen nga viti në vit me tituj e autorë të rëndësishëm nga fusha të ndryshme.

për faqe
Shfaq 1 - 32 nga 335 libra
Shfaq 1 - 32 nga 335 libra