Librat e marketingut Ka 7 libra.

 • Shikim i shpejtë
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% Në stok

  Një libër pa precedentë për kohë pa precedentë. Duhet të kthehet në lexim të detyrueshëm për çdo menaxher në botën e sotme kaotike. Marshall Goldsmith, autor i Çka ju solli deri këtu, sju çon dot më larg dhe i A jeni gati për trashëgiminë?

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 250 Lekë Nuk është në stok

  #1 Wall Street Journal Bestseller & Instant New York Times Bestseller. A game-changing approach to marketing, sales, and advertising.

  2 250 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 155 Lekë 1 500 Lekë -23% Në stok
  I ri

  Ky libër ju çon drejt rrugës së duhur për të fituar vëmendje për produktet, shërbimet dhe idetë tuaja, duke lënë mënjanë marketingun dhe programet tradicionale të PR-it.

  1 155 Lekë
  1 500 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  Vjen me ne fund libri i ri i babait te marketingut modern, Philip Kotler, per gjeneraten e re te marketingut dhe menyren e berjes se tij permes mediave sociale.

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  540 Lekë 600 Lekë -10% Në stok

  Suksesi ose dështimi i biznesit tuaj varet nga suksesi ose dështimi i përpjekjeve që do të bëni në marketing.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  924 Lekë 1 200 Lekë -23% Në stok

  Ky është një libër tej mase i vlefshëm për të kuptuar epidemitë sociale, dhe si i tillë vlen shumë për të gjithë ata që punojnë kryesisht në botën e marketingut, shitjeve, por edhe në politikë e më gjerë. Përmes shembujve praktikë që janë marrë nga shumë fusha analizohen me një mendjekthejlltësi këto histori aventurash intelektuale. Gjithmonë ka një...

  924 Lekë
  1 200 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  924 Lekë 1 200 Lekë -23% Në stok

  Vjen me ne fund libri i ri i babait te marketingut modern, Philip Kotler, per gjeneraten e re te marketingut dhe menyren e berjes se tij permes mediave sociale.

  924 Lekë
  1 200 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 7 nga 7 libra