Ofertat

 • Romanca verore 1 ( viti 2018)
  Romanca vere

  Ditët e verës bëhen më të bukura kur...

  1 980 Lekë 2 200 Lekë

Filozofi & Psikologji Ka 232 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Në librin "Më e lehtë nga se e mendoni", Carlsoni na tregon se duke ndërmarrë ndryshime të vogla, por shumë të efektshme mund ta vëmë jetën në rrjedhën e duhur.

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  630 Lekë 700 Lekë -10% Në stok

  Që kur është botuar ky libër, rreth vitit 500 para erës së re dhe deri në ditët tona, Arti i luftës mbetet manuali më i mirë për të kuptuar konfliktin që nga niveli personal dhe deri në atë në shkallë ndërkombëtare, për të kuptuar parimet e tij dhe për të aplikuar strategjinë që ti fitosh betejat pa luftë

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok
  I ri

  Historia e filozofisë është interpretimi i mendimit filozofik i mbështetur mbi përmbajtjet dhe format e vërtetësisë historike dhe të dialogut, një udhëtim i cili do të shprehë një Gadamer dëshmitar dhe interpret ‘në dialog’ me traditën.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  Me anë të një analize të hollë, libri prek ndryshimin e pakuptueshëm nga shumë njerëz të kryer në shoqërinë shqiptare nisur nga fundi i viteve ’90 deri në mesin e viteve 2000. Shoqëria e dikurshme që autori e quan “periferike” ja la vendin “shoqërisë piramidale”. Lexuesi do t’a kuptojë nëpërmjet leximit se ku qendrojnë këto dallime historike që...

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 100 Lekë Në stok

  Ky liber eshte nder botimet me te rendesishme ne fushen e mendimit filozofik nga nje prej mendjeve me brilante te kohes tone

  2 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  ‘Njeriu lind i lirë, e gjithandej është në vargonj.’ Me këtë fjali fillon kapitulli i parë i këtij libri që ka shkaktuar debate të pafundme që prej botimit të parë në vitin 1762.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok

  Friedrich Nietzsche ka qenë një ndër mendimtarët më subversiv dhe revolucionar në filozofinë perëndimore dhe Kështu foli Zarathustra mbetet vepra më e famshme dhe më me ndikim e tij. Përshkruan profetin antik persian Zarathustrën dhe zbritjen e tij nga vetmia në male për t’i treguar botës se Zoti ka vdekur dhe se Mbinjeriu, mishërimi njerëzor i hyjnores,...

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok
  I ri

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 225 - 232 nga 232 libra