Kategoritë

Ofertat

  • Turni

    Turni është një romancë e nobelistit...

    630 Lekë -10% 700 Lekë

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese PLEJAD

Shtëpia Botuese “Plejad” është krijuar në vitin 1997 nga botuesi dhe gazetari Ndriçim Kulla. Në fondin e vet prej qindra titujve gjenden kolana e mendimit shqiptar, seria e veprave të At Zef Valentinit, përkthime nga mendimi filozofik botëror dhe vepra të fondit të artë të albanologjisë

për faqe
Shfaq 1 - 32 nga 163 libra
Shfaq 1 - 32 nga 163 libra