Ofertat

Sete për fëmijë Ka 66 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  1 233 Lekë 1 450 Lekë -15% Në stok
  I ri

  Dhuna në shkolla është një fenomen tej mase shqetësues, prandaj ne i rekomandojmë këto tre libra që të ndihmojmë fëmijët, mësuesit dhe prindërit për të luftuar bullizmin. Të tillë janë vlerësuar edhe në Itali, prandaj, Mediaprint dhe përkthyesi Erion Kristo i kanë sjellë në shqip në mënyrë që shkollat tona të jenë më paqësore dhe miqësore për fëmijët tanë

  1 233 Lekë
  1 450 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 530 Lekë 1 800 Lekë -15% Në stok
  I ri

  "Kjo kutizë, e cila përmban 12 libra të mrekullueshëm, është burim themelor për mendjet kureshtare të lexuesve të vegjël. Kjo enciklopedi mbështet me profesionalizëm të gjitha temat që zhvillohen në ciklin parashkollor.

  1 530 Lekë
  1 800 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 65 - 66 nga 66 libra