Ofertat

Besim dhe Spiritualizëm Ka 109 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Që kur është botuar ky libër, rreth vitit 500 para erës së re dhe deri në ditët tona, Arti i luftës mbetet manuali më i mirë për të kuptuar konfliktin që nga niveli personal dhe deri në atë në shkallë ndërkombëtare, për të kuptuar parimet e tij dhe për të aplikuar strategjinë që ti fitosh betejat pa luftë

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër vjen si ribotim i vitit 23004, duke përmirësuar përmbajtjen, anën gjuhësore dhe cilësinë e botimit. Ky botim hidhet në qarkullim me rastin e 800 vjetorit të lëvizjes franceskane në Shqipëri 1219-2019.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Kjo vepër vjen për herë të parë për lexuesit shqiptar; Ajo është shkruar që në vitin 1971 nga autori dhe është konceptuar si një punim mbi misionin shëtitës në Shqipëri për Urdhrin Franceskan. Frati Marjan Prelaj është pak i njohur por ai ka kontribute të shquara për historinë e Shqipërisë që nga viti 1912 dhe në vijim.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër sjell rreth shtatë shekuj histori të lëvizjes Franceskane në Shqipëri që nga viti 1240 deri në vitin 1967, kur u ndalua feja në Shqipërinë komuniste. Referencat bibliografike, kujtesa në përshkrimin dhe renditjen e ngjarjeve, analizat dhe sintezat në paraqitjen e ndodhive hisorike e bëjnë At Marjan Prelajn një prej njohësve më të mirë të kësaj...

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Një ideal që të jetuarit e sheh të lidhur ngushtë me të dhënit jetë, duke e gjetur çlirimin vetjak në çlirimin e të tjerëve...

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Në stok

  “Kush mëson dyzet prej haditheve të mia dhe ua mëson ato edhe të tjerëve Allahu e ringjalltë atë pas ditës së gjykimit në një vend me dijetarët.” - Profeti Muhamed (paqja qoftë mbi Të)

  400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Në stok

  Aliu i nderuar është personi i parë që të vjen ndërmend në mes të sahabëve të Profetit kur përmendet trimëria. Mirëpo, të thuash se ishte veç shembull i guximit dhe trimërisë është t’ia pakësosh vlerat në shumë pakogjë. Me artikulimin e emrit të tij artikulohet njëherazi dhe çdo përmbajtje e thellësive në botën shpirtërore të një njeriu.  

  400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Ky libër portretizon një nga personalitetet më domethënëse të historisë së Islamit. Duke pasur parasysh keqkuptimet dhe akuzat e pabaza në lidhje me të, Aishja e nderuar (r.a.) do kuptuar drejtë, deri në imtësitë më të vogla. Më shumë se çdo bashkëshorte tjetër e Profetit.

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Ky libër ka qëllim të dyfishtë: nga njëra anë, është një thirrje për myslimanët që të jenë më të vetëdijshëm se Islami mëson nevojën për dialog dhe se muslimanët janë ftuar për të qenë ndërmjetës dhe dëshmitarë të mëshirës universale të Zotit, nga ana tjetër, është një ftesë për jomyslimanët që të lënë pas paragjykimet, dyshimet dhe të vërtetat e cunguara...

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Kush është Hz. Muhammedi? Sipas Majkëll H. Hartit, autorit të librit "100 njerëzit me ndikim më të lartë" (The 100 Ranking of the Most Influential People), ai është njeriu më me ndikim i së kaluarës e që ka për të mbetur i tillë edhe në të ardhmen.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  650 Lekë Në stok

  Kush është Hz. Muhammedi? Sipas Majkëll H. Hartit, autorit të librit "100 njerëzit me ndikim më të lartë" (The 100 Ranking of the Most Influential People), ai është njeriu më me ndikim i së kaluarës e që ka për të mbetur i tillë edhe në të ardhmen.

  650 Lekë
  Në stok
Shfaq 97 - 109 nga 109 libra