Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Dasara

Shfaq 1 - 17 nga 17 libra
  • Shikim i shpejtë
    800 Lekë Në stok

    Në këtë vëllim janë përmbledhur baladat dhe motërzimet e tyre më karakteristike dhe më të bukura të folklorit shqiptar. Po ashtu, janë përfshirë edhe këngë të ndryshume shqiptare të trevave të Çamërisë, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe shqiptarëve të Italisë së jugut.

    800 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    1 000 Lekë Në stok

    Marshall Mathers, i quajtur Eminem, ka ndryshuar shumë rregulla... Para së gjithash ato të rrepit, duke u kthyer nga një djalë i getove me lëkurë të bardhë, në një star absolut.

    1 000 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    800 Lekë Në stok

    Këngët shqiptare të Eposit të Kreshnikëve janë cikël këngësh epike heroike legjendare. Ato radhiten ndër shtyllat më të rëndësishme artistike të kulturës shpirtërore të shqiptarëve.

    800 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Tolstoi ka shkruar shumë vepra për fëmijë, si fabula, përralla, tregime, përshkrime, novela e legjenda antike ruse.

    400 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    1 000 Lekë Në stok

    Të gjithë emrat iliro - shqiptarë dhe mijëra emra të huaj me shpjegime të kuptimit të tyre. Për të gjithë ata që duan një emër apo duan të dinë kuptimin e emrit të tyre.

    1 000 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    500 Lekë Në stok

    Kjo gramatikë praktike italisht - shqip është përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë gjuhën italiane, si për fillestarët ashtu dhe për ata që kanë një nivel të mesëm njohurishë, si dhe për cilindo që dëshiron të zgjerojë apo të rifreskojë njohuritë gramatikore të italishtes në shkollë, në kurse të ndryshme etj.

    500 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    500 Lekë Në stok

    Kjo gramatikë praktike frëngjisht - shqip është përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë gjuhën frënge, si për fillestarët ashtu dhe për ata që kanë një nivel të mesëm njohurishë, si dhe për cilindo që dëshiron të zgjerojë apo të rifreskojë njohuritë gramatikore të frëngjishtes në shkollë, në kurse të ndryshme etj.

    500 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    500 Lekë Në stok

    Kjo gramatikë praktike gjermanisht - shqip është përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë gjuhën gjermane, si për fillestarët ashtu dhe për ata që kanë një nivel të mesëm njohurishë, si dhe për cilindo që dëshiron të zgjerojë apo të rifreskojë njohuritë gramatikore të gjermanishtes në shkollë, në kurse të ndryshme etj.

    500 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    500 Lekë Në stok

    Kjo gramatikë praktike spanjisht - shqip është përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë gjuhën spanjolle, si për fillestarët ashtu dhe për ata që kanë një nivel të mesëm njohurishë, si dhe për cilindo që dëshiron të zgjerojë apo të rifreskojë njohuritë gramatikore të spanjishtes në shkollë, në kurse të ndryshme etj.

    500 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Tani që shkolla po mbaron, ky libër mund të jetë një mik i shkëlqyer përgjatë pushimeve verore për fëmijën tuaj. Krahas lojërave, plazhit dhe aventurave, në këtë tekst fëmijët mund të rrisin imagjinatën, aftësitë dhe mbajnë të gjalla njohurit që janë marrë përgjatë vitit në shkollë. Në tekst ka përralla, lojëra, ushtrime matematike dhe gjuhe për nxënës që...

    400 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Tani që shkolla po mbaron, ky libër mund të jetë një mik i shkëlqyer përgjatë pushimeve verore për fëmijën tuaj. Krahas lojërave, plazhit dhe aventurave, në këtë tekst fëmijët mund të rrisin imagjinatën, aftësitë dhe mbajnë të gjalla njohurit që janë marrë përgjatë vitit në shkollë. Në tekst ka përralla, lojëra, ushtrime matematike dhe gjuhe për nxënës që...

    400 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Tani që shkolla po mbaron, ky libër mund të jetë një mik i shkëlqyer përgjatë pushimeve verore për fëmijën tuaj. Krahas lojërave, plazhit dhe aventurave, në këtë tekst fëmijët mund të rrisin imagjinatën, aftësitë dhe mbajnë të gjalla njohurit që janë marrë përgjatë vitit në shkollë. Në tekst ka përralla, lojëra, ushtrime matematike dhe gjuhe për nxënës që...

    400 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Tani që shkolla po mbaron, ky libër mund të jetë një mik i shkëlqyer përgjatë pushimeve verore për fëmijën tuaj. Krahas lojërave, plazhit dhe aventurave, në këtë tekst fëmijët mund të rrisin imagjinatën, aftësitë dhe mbajnë të gjalla njohurit që janë marrë përgjatë vitit në shkollë. Në tekst ka përralla, lojëra, ushtrime matematike dhe gjuhe për nxënës që...

    400 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Tani që shkolla po mbaron, ky libër mund të jetë një mik i shkëlqyer përgjatë pushimeve verore për fëmijën tuaj. Krahas lojërave, plazhit dhe aventurave, në këtë tekst fëmijët mund të rrisin imagjinatën, aftësitë dhe mbajnë të gjalla njohurit që janë marrë përgjatë vitit në shkollë. Në tekst ka përralla, lojëra, ushtrime matematike dhe gjuhe për nxënës që...

    400 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Një libër me receta gatimi të picave dhe piteve në kushte shtëpiake.

    400 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    700 Lekë Në stok

    Ky libër ka lindur si nevojë për prindërit që duan të mësojnë për botën e emocioneve të fëmijëve të tyre, një territor tej mase i vështirë për tu eksploruar. Prandaj konsiderohet një guidë e shkëlqyer për të njohur botën e brendshme të fëmijës.

    700 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 17 nga 17 libra