Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese GEER

Shfaq 1 - 11 nga 11 libra
 • Me romanin e titulluar "Avela" autori sërish nuk u largohet problematikave sociale. Në këtë roman shkruhet për jetimët, një grup shoqëror "dënuar" përjetësisht të vuajë fatin i tij, ngase shoqëria nuk i gjendet në krah. Ky roman, i ndërtuar mbi fabula jetësore dramatike të gërshetuara me kujdes, me një figurë femërore emblematike e gjithë perjetime në...

 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri

  SE SHPEJTI - "Fuck Kritika, Shkëlqe me Vetëbesimin Tënd" nuk është thjesht një udhërrëfim, por një udhëzues për një jetë të re. Pas çdo faqje, do të zbuloni më shumë rreth vetes tuaj dhe do të ndërtoni një vetëbesim të ri që do të ndriçojë në çdo aspekt të jetës suaj. Ju jeni një yll që pret të shkëlqejë, dhe kjo është ftesa juaj për të filluar atë...

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Nuk është në stok

  Të gjithë poezitë që janë shkruar për gjuhën shqipe përgjatë pesë shekujve janë përmbledhur në këtë antologji të përzgjedhur. Njerëzit që e duan dhe e çmojnë më shumë fjalën, shkruajnë për misteret, bukurinë dhe fuqitë e saj. Ky libër është përzgjedhje ideale për nxënësit e shkollave 9-vjeçare dhe gjimnazet, për të kuptuar fuqinë e gjuhës së nënës

  500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Teksti “Imazhet satelitore dhe përdorimi i tyre” paracaktohet për studentët por mund t’u shërbejë edhe specialistëve të ndryshëm që kanë interesa në fushën e vrojtimit ose të vëzhgimit të informacionit gjeografik në largësi dhe të analizës së tij.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Një vështrim i thelluar studimor për udhëheqësisht shqiptarë të periudhës 1912-1989: Ismail Qemali, Fan Noli, Ahmet Zogu dhe Enver Hoxha. Tipologjitë e liderit që janë shfaqur një mjedisin politik shqiptar, parë me një metodologji të qartë dhe analizuar larg pasioneve politike.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Qartësia në rrëfim dhe thjeshtësia e shkrimit në skaje dramatike, zbërthejnë natyrën e vajzës së kornizuar shqiptare, kurioze për të njohur veten dhe për të sfiduar normat morale të imponuara prej sovranitetit të babait polic. Noemi guxon të jetojë në një vend të idealizuar si Parisi, ku dita dhe nata vlojnë njëkohësisht dy dashuri të ndaluara.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Nuk është në stok

  1 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë libër do të mësoni kur truri punon mirë dhe kur keq. Këtu përfshihen gjuha, shqisat dhe emocionet; ecja, rrëzimi, dobësia, paraliza, dridhjet dhe koordinimi; humbja e kujtesës, pa-aftësia mendore, vonesat në zhvillim; ankthi, dhimbja, stresi, madje edhe vdekja.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok
  I ri
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Ky tekst shpjegon se vizatimi si një instrument matës është i vlefshëm në çdo moshë, por përdorimi i tij në fëmijërinë e hershme është një nga instrumentat më të përdorura, për arsyen e thjeshtë se është një nga aktivitetet kryesore të kësaj grupmoshe krahas lojës.

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 11 nga 11 libra