Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Magjia e librit

Magjia e librit eshte nje shtepi botuese, me qender ne Prishtine, e fokusuar kryesisht tek letersia per femije dhe tekste ne ndihme te programeve shkollore

Shfaq 1 - 28 nga 28 libra
 • Shikim i shpejtë
  250 Lekë Në stok

  Është libër që nxënësit i teston për dijen e tyre që kanë në matematikë. Libri u kushtohet fëmijëve të klasës së parë dhe krahas 100 detyrave që janë quajtur problema, kanë edhe shumë lojëra të tjera matematikora për të zgjidhur. Në këtë libër mund të gjeni detyra të ndryshme me mbledhje, zbritje, shumëzim, pjesëtim, thyesa, e shumë detyra të tjera që do...

  250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  270 Lekë Në stok
  I ri

  Te libri “200 problema për mua”, nxëënsi i klasë së dytë do të sfidojë veten me 200 probelam matematikore, por që të gjitha detyrat janë një shtytje që nxënësi të futet më thellë në botën Se pafundme të matematikës.

  270 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë Në stok
  I ri

  Te libri “300 problema”, mund ta gjej vetën secili nxënës i klasës së tretë. Këtu mund të gjeni detyra të ndryshme me mbledhje, zbritje, shumëzim, pjesëtim, thyesa, figura të ndryshme gjeometrike e shumë detyra të tjera që do i zbuloni në vazhdim.

  300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok
  I ri

  Lexo me kujdes problemat dhe mundohu të gjesh dy e më shumë rrugë për gjetjen e përgjigjeve.

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  380 Lekë Në stok
  I ri

  Ju keni arritur në klasën e pestë dhe pas vetes keni lënë një det të madh përjetimesh e mësimesh. Ndër të tjera, keni mësuar shumë dhe në Matematikë. Nëse kujtojmë se si keni filluar klasën e parë, kur edhe numri 1 ju është dukur i vështirë, reflektojmë se Ju tani dini të shumëzoni numra, t’i pjesëtoni ata, të krahasoni numrat dhe thyesat e të krijoni...

  380 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok

  "Eksploruesit e vegjel", është libër per moshat 4-5 vjeç. Pjesa e madhe e libri ka fleta punuese, dhe si i tillë i ndihmon tej mase prindërit, edukatoret dhe vetë femijët qe te zhyten edhe më shumë në këtë libër dhe të mësojnë gjera të reja dhe mjaft me vlerë. Libri ka rreth 50 fleta pubne, projekte tematike, ide për prindërit dhe edukatoret.

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  450 Lekë Në stok
  I ri

  Ky është një libër u përket të gjithë prindërve, një libër për ata prindër të cilët mendojnë se ende nuk e kanë gjetur mënyrën e duhur për të kuptuar fëmijët, sjelljet dhe qëndrimet e tyre, ndjenjat dhe dëshirat, arsyet pse u kundërshtojnë dhe dëshirat që nuk u tregojnë.

  450 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok
  I ri

  Përgatituni të lexoni një tregim shprese, guximi dhe vendosmërie. Kjo është historia e vërtetë e Greta Thunberg-ut, por edhe ajo e shumë vajzave dhe djemve të tjerë në gjithë botën, të gatshëm të luftojnë kundër indiferencës së të rriturve, në emër të një të ardhme më të mirë. Sepse nuk je kurrë shumë i vogël për të bërë ndryshime të mëdha.

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri

  “Kuzhina e bebit”, libër unik për nënat e reja! Ai është i vetmi libër shqip i këtij lloji. Nënat e reja ballafaqohen me shumë pikëpyetje që kur sjellin në jetë fëmijën, por kur bebushi mbushë 6 muaj fillojnë problemet se çka duhet të hajë fëmija. Por, duke pasur në dorë librin “Kuzhina e bebit”, kjo dilemë do t’ju hiqet.

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok
  I ri

  Për t’i mbajtur sa më të gjalla këto kujtime, për të shënuar të gjitha detajet që ngjallin emocione, që nga shkelmimi i parë në barkun e nënës e deri kur bëhet i aftë të eci me këmbët e tij, për të pasur çfarë t’i tregosh fëmijës kur të rritet, vjen ky libër bebesh në formën e tij më tërheqëse dhe më praktike.

  900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok
  I ri

  Për t’i mbajtur sa më të gjalla këto kujtime, për të shënuar të gjitha detajet që ngjallin emocione, që nga shkelmimi i parë në barkun e nënës e deri kur bëhet i aftë të eci me këmbët e tij, për të pasur çfarë t’i tregosh fëmijës kur të rritet, vjen ky libër bebesh në formën e tij më tërheqëse dhe më praktike.

  900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  150 Lekë Në stok

  Një libër ku fëmijët, vajzat e vogal kanë mundësi të argëtohen duke ngjyrosur personazhet e tyre të dashura. Libri ka disa personazhe, apo më mirë thënë princesha të cilat vajzat i duan kaq shumë.

  150 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok
  I ri

  Libri i pushimeve eshte i dedikuar për nxënësit e klases se dytë. Teksti eshte perpiluar me shumë kujdes, dashuri e përvojë nga autorët, të cilat kanë menduar detajisht për përmbajten e tij, të hartuar sipas kërkesave të kurrikulës së re dhe të kohës. Ky gërshetim i natyrshëm e bën librin tërheqës dhe të dashur për nxënësit duke pasur parasysh gjithmonë...

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok
  I ri

  Libri i pushimeve eshte i dedikuar për nxënësit e klases se katërt. Teksti eshte perpiluar me shumë kujdes, dashuri e përvojë nga autorët, të cilat kanë menduar detajisht për përmbajten e tij, të hartuar sipas kërkesave të kurrikulës së re dhe të kohës. Ky gërshetim i natyrshëm e bën librin tërheqës dhe të dashur për nxënësit duke pasur parasysh gjithmonë...

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok
  I ri

  Libri i pushimeve eshte i dedikuar për nxënësit e klases se parë. Teksti eshte perpiluar me shumë kujdes, dashuri e përvojë nga autorët, të cilat kanë menduar detajisht për përmbajten e tij, të hartuar sipas kërkesave të kurrikulës së re dhe të kohës. Ky gërshetim i natyrshëm e bën librin tërheqës dhe të dashur për nxënësit duke pasur parasysh gjithmonë...

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok
  I ri

  Seria e librave përmbajnë mesime dhe një seri aktivitetesh që fëmijët të jenë edhe gjatë pushimeve ne kontakt me atë çfarë kane punuar gjatë vitit shkollore. Nxënësit t’i kenë afër vetes librat e pushimeve, libra të cilët do t’i lexojnë me një frymë. Por, jo vetëm që do t’i lexojnë, por do të mësojnë dhe do të përforcojnë njohuritë bazike në lëndën e...

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok
  I ri

  Libri i pushimeve eshte i dedikuar për nxënësit e klases se tretë. Teksti eshte perpiluar me shumë kujdes, dashuri e përvojë nga autorët, të cilat kanë menduar detajisht për përmbajten e tij, të hartuar sipas kërkesave të kurrikulës së re dhe të kohës. Ky gërshetim i natyrshëm e bën librin tërheqës dhe të dashur për nxënësit duke pasur parasysh gjithmonë...

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  "Magi Land 1”, është libër që u dedikohet fëmijëve 6 vjeçarë. Është libër me plotë ilustrime të bukura, dhe mësime tejet të kapshme. Libri është hartuar në bazë të kurrikulës dhe si i tillë është i përshtatshëm për fëmijët, prindërit dhe mësimdhënësit.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Ky është një libër shumë i mirë për nxënësit e klasës e dytë. Ky libër është i përshtatshëm për t’u kënaqur duke e mësuar gjuhën angleze. Ky libër është i bazuar në Kurrikulën bërthamë për arsimin fillor të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë për klasën e dytë, gjuhë angleze. Ju mund ta përdorni këtë si libër më vete.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri

  Mos harroni, që trupi jonë ka një ligj universal që askush sot nuk ia ka dalë ta mundë. Është Ligji i Karmës, i cili në literatura fetare përshkruhet si ‘ç’do mbjellësh, do korrësh’. Ujiteni trupin me fruta dhe perime apo me produkte të natyrës dhe rezultati juaj, do të jetë burim frymëzimi për brezat pasardhës. Ujiteni trupin tuaj me plehëra industrial...

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Në stok

  Libri Numrat magjikë është libër ushtrimesh për nxënësit e klasës së parë.

  400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Biblioteka magjike e librave PAX ndodhet nën tokë, poshtë kishës në MAriefreda. Para 500 vjetësh aty ndodhej një manastir me emër PAX Mariae, që në latinisht do të thotë Paqja e Maries. Qyteti Mariefreda (që edhe në suedisht do të thotë Paqja e Marias) e ka marrëemrin pra nga manastiri. Përveç kësaj, detyra e Alrikut dhe Viggos është të ruajnë paqen në...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Një bishë sulmon njerëz netëve dhe mbjell tmerr në qytetin Mariefreda në Suedi. Vëllezërit Vigo dhe Alrik duhet ta ndalojnë sa nuk është vonë. Mos ndoshta është një njeri-ujk? Dhe si luftohet një i tillë? Përgjigja duhet kërkuar në bibliotekën magjike. Aty vjen edhe shtrigani Damir, por a mund t’ia kenë besën atij?

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Qyteti ku jetojnë Alriku dhe Vigoja, dy djemtë e përzgjedhur për të mbrojtur bibliotekën sekrete, tashti kërcënohet nga një përbindësh i ri, Kukudhi. Kukudhi është fantazma e një njeriu të vrarë, që ngrihet nga varri për t’u hakmarrë.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  450 Lekë Në stok

  Libri është i dobishëm për secilin nxënës të klasës së parë dhe njëherit mund t’u shërbejë mësueseve si material për lëndën zgjedhore.

  450 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  650 Lekë Në stok
  I ri

  “Torta me petulla”, është përkthyer në 55 gjuhë të botës dhe është shitur në më shumë se 2 milionë kopje.

  650 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Në stok
  I ri

  “Torta me petulla”, është përkthyer në 55 gjuhë të botës dhe është shitur në më shumë se 2 milionë kopje.

  400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Marrëdhëniet midis njerëzve kanë qenë gjithmonë komplekse, për to është diskutuar dhe do të diskutohet përherë. Ky libër flet për mënyrat me anë të të cilave njerëzit mund të jenë të lumtur, kurse përmes librit janë sjellë tri tregime të ndryshme për tri gra të ndryshme.

  700 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 28 nga 28 libra