Qeni Moasi Shiko më të madhe

Qeni Moasi

Jorge Angel Livraga AKR0006

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Tregimi në vetën e parë paraqet përshtypjet e Moasit, reflektimet dhe pyetjet e tij, ndërsa përpiqet të kuptojë njerëzit dhe paradokset e tyre. Ai është i mahnitur me bukuritë e botës, por edhe me inkoherencën e njerëzve. Vepra na udhëheq të vëzhgojmë dhe të reflektojmë mbi veten tonë, mbi botën dhe ngjarjet duke na treguar idealizimin e një njeriu-qen, të çliruar nga paragjykimet dhe të mbushur me inteligjencë dhe ndjeshmëri

Më shumë detaje

Ky libër nuk është më në stok

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Akropoli i Ri
ISBN9789928214942

600 Lekë

Shto në listën e librave që dua

Porosit me një klik

Share

We’re looking for stars!
Let us know what you think

Më tepër

Ky libër na bën pjesë të një ëndrre për një botë më njerëzore dhe më natyrale, në të cilën pyetjet e mëdha ekzistenciale do të mund të gjejnë përgjigje. Qeni Moasi është një roman i bukur, romantik me qasje filozofike dhe socialpolitike. Moasi udhëton nëpër botë, vjen në kontakt me kultura të ndryshme dhe i respekton ato duke i vëzhguar nga këndvështrimi i tij i pastër dhe hetues.

Vepra gjithashtu na udhëheq të vëzhgojmë dhe të reflektojmë mbi veten tonë, mbi botën dhe ngjarjet, duke na treguar idealizmin e një "qeni-njeri", të çliruar nga paragjykimet dhe të mbushur me inteligjencë dhe ndjeshmëri.

Të dhëna

Lloji i botimitMe kapak te holle
Faqe95
ISBN9789928214942
RedaktoriAndi Kurti, Silvana Rusi
Viti i Botimit2017
VendodhjaTirane
GjuhaShqip
Tipi i publikimitLibër
Numri i botimeveI parë
PërkthyesiIrdis Domnori
RomanMotivim&Vetëdije