Ofertat

 • 101 dalmatët
  101 dalmatet

  Pongo dhe Missis kishin një jetë të...

  480 Lekë -20% 600 Lekë

Shokët e verës Ka 66 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok
  I ri

  Seria e librave përmbajnë mesime dhe një seri aktivitetesh që fëmijët të jenë edhe gjatë pushimeve ne kontakt me atë çfarë kane punuar gjatë vitit shkollore. Nxënësit t’i kenë afër vetes librat e pushimeve, libra të cilët do t’i lexojnë me një frymë. Por, jo vetëm që do t’i lexojnë, por do të mësojnë dhe do të përforcojnë njohuritë bazike në lëndën e...

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë 2 000 Lekë -20% Në stok

  Përbindësha shakatarë me pamje nga më të çuditshmet të presin te këndi i lojërave! Hyr e zbuloji njëri pas tjetrit. Lojëra tmerruese dhe krijese të përbindshme të presin me kurthet e tyre nga më të çuditshmet! Edhe po hyre mos të të gënjejë mendja se mund të dalësh edhe aq lehtë prej andej.

  1 600 Lekë
  2 000 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 65 - 66 nga 66 libra