Ofertat

Edukim & Didaktike Ka 324 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  250 Lekë Në stok
  I riI ri

  E dini që kushdo mund të vizatojë? Me këtë metodë, mund të bëheni artistë të vërtetë. Ndiqni hapat e treguar dhe vizatoni kafshë fshati e pylli, por edhe kafshë ekzotike. Madje, para se të bëni vizatimin tuaj përfundimtar, mund të ushtroheni në faqen që pastrohet, për ta provuar prapë. Një seri praktike e argëtuese. Certifikuar për sigurinë nga BE

  250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  250 Lekë Në stok
  I riI ri

  E dini që kushdo mund të vizatojë? Me këtë metodë, mund të bëheni artistë të vërtetë. Ndiqni hapat e treguar dhe vizatoni kafshë fshati e pylli, por edhe kafshë ekzotike. Madje, para se të bëni vizatimin tuaj përfundimtar, mund të ushtroheni në faqen që pastrohet, për ta provuar prapë. Një seri praktike e argëtuese. Certifikuar për sigurinë nga BE

  250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I riI ri

  Pse na duhet një libër me labirint? Sepse i ndihmon fëmijët të vlerësojnë përfundime të ndryshme dhe të planifikojnë para kohe zgjidhjet përfundimtare. Ky libër sjell jo një, por 30 labirinte, temat e të cilëve mund të jenë mjaft të njohura për ju e për fëmijët. Por libri nuk mjaftohet me kaq, sepse u kërkon fëmijëve të gjejnë edhe numra personazhesh apo...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok
  I riI ri

  Autorja ka përmbledhur përvojën disa vjeçare të veprimtarisë së kopshtarisë bashkë me fëmijët në këtë libër me 48 projekte për mbjelljen e kultivimin e bimëve.

  800 Lekë
  Në stok
Shfaq 321 - 324 nga 324 libra