Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese 2M Printing

2M Printing merret me punime Fotokopje & Printime dixhitale me ngjyra. Lidhje & Ngjitje Librash. Zarfa te loguar , Flyer , Kalendare , Postera , Kalendare , Revista. Punime Desig

Shfaq 1 - 7 nga 7 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  ''Album poetik'', një përmbledhje e poezive të poetit Namik Mane të shkruar në një periudhë të gjatë kohe. libri ndahet me gjashtë cikle dhe shoqërohet me një[ parathenie nga Shefki Hysa.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok
  I ri

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Ben Shehu, autori i romanit te njohur "Ata nuk duhet ta dine" vjen me nje liber te ri me tregume per lexuesit. "Klubi i xhentelmeneve" trajton probleme te kohes sone dhe me kete permbledhje tregimesh Ben Shehu vjen si nje autor i afrimuar ne gjinine e prozes se shkurter, me nje stil te vecante e plot fantazi. Tek futesh ne subjektet e ketyre tregimeve te...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok
  I ri

  Një nga librat tronditës të botës që futet thellë në misteret e atyre që qeverisin botën, duke rrëmuar mbi origjininë e familjes Rothëildë, shtrirjes me banka në shumë vende të botës dhe në rolin e familjes më të fuqishme të globit mbi fatet e njerëzve deri në ditët tona.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Pas botimit të antologjisë “Solo për shpirtin” një tjetër shqipërim nga poezia botërore vjen falë punës plot pasion dhe përkushtim nga Thoma Theodhosi. Kësaj radhe janë përzgjedhur katër poetë rusë, me lidhje të afërt familjare me njëri-tjetrin: Ana Bunina (1774-1829) e njohur edhe si Safoja ruse, V. A. Zhukovski (1783 – 1852) i cili solli romantizmin...

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Fatmir Mingulin njihet kryesisht si studiues por kësaj radhe vjen me një vëllim me tregime, ku autori ka për mision ndërthurjen e misticitetit të kohës si përmasa më ekzakte enë këtë relativitet lëvizës dhe ankthi i mungesës së saj, si e vetmja “perpetum mobile” në shpirtin e ngrirë njerëzor.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Libri është një studim serioz që jep për herë të parë në menyrë të detajuar dhe në kuadrin shkencor përkatës jo vetëm veprimatrinë e Kolonel Xhemal Laçit por dhe shumë aspekte nga historia.

  700 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 7 nga 7 libra