Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Botimet Enciklopedike

Botimet Enciklopedike eshte themeluar ne fillimet e viteve 90 nga Arben Xoxa, studiues, perkthyes dhe botues i njohur

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    450 Lekë Në stok

    Në periudhën që jemi shkundur dhe tronditur nga tërmetet, kuptuam se sa pak dimë dhe sa të pazotë jemi për tu mbrojtur në momente të tilla kritike. Por, libri i shkencëtarit Betim Muço, “Tërmetet, demonët e nëntokës” e përmbush këtë vakum, duke dhënë informacione tej mase të vlefshëm për këdo.

    450 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër