Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Albjuris

AlbJuris është një shtëpi botuese e përqëndruar në Librin Juridik, por jo vetëm. Te ne do të gjeni çdo libër në fushën e literaturës juridike, legjislacion i përditësuar, Përmbledhje Legjislacioni, të gjithë serinë e Kodeve të përditësuara me të gjitha ndryshimet e fundit, Kushtetuta me të gjitha interepretimet e Gjykatës Kushtetuesë e çdo gjë tjetër që ju nevojitet për të qenë i paisur me të gjithë literaturën e nevojshme. Shtëpia jonë botuese ofron dhe shërbimin e botimit të botimeve të tjera.

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra