Nikolle Loka

Nikoll Loka eshte nje poet dhe studiues ne fushen e historise se arsimit. Ai eshte i angazhuar me studime ne historine e krahinave te ndryshme dhe ate kombetare. Autor i librave studimore si "Arnautomania", "Imzot Nikoll Kacorri", "Principata e Arberit" dhe i vellimeve poetike si "Koha tjeter" dhe "Ishulli i fjaleve".  

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 6 nga 6 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Ky liber flet per sfiden peseqindvjecare te shqiptareve nen Perandorine Osmane.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Nuk është në stok

  Nuk është e rastësishme ardhja e autorit Nikollë Loka me këtë vëllim të ri poetik. Poeti që mediton dhe ndjen në përjetime të çastit a të qëllimit, vjen momenti kur dëgjon vetveten t’i flasë e ta shtyjë drejt vendimit finalizues për të dërguar në shtyp vëllimin e radhës. Kjo shtysë është fundamentale për çdo shpirt poetik, pasi krijuesi dhe libri i tij...

  1 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Ky vellim permbledh poezi të krijuara nga autori gjatë vitit 2014-2015. Studiuesi Agron Shele thote: Vëllimi poetik “Koha tjetër” i autorit Nikollë Loka meriton të radhitet në bibliotekën e çdo lexuesi dhe të lexohet me vëmendje pasi ky libër vjen në fondin e poetekës shqiptare plot dritë, i plotësuar me gjithë karakteristikat e një arti në përsosje dhe...

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Permbledhje poetike me krijimet me te mira te autorit Nikoll Loka ku ai reflekton mbi jeten dhe arritjet e tij me imazheri te natyres dhe ylberit.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Vëllimi i dytë i studimeve historike të studiuesit Nikoll Loka ku ndër të there, ai paraqet informacione rreth Shqipërisë gjatë periudhës së dilemës midis demokracisë dhe autoritarizmit, Lëvizjes Kombëtare për Shkollën dhe Alfabetin Shqip dhe arsimit të femrave në hapësirën e mentalitetit shqiptare. 

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Një monografi për njërin ndër protagonistët kryesorë të jetës politike shqiptare në periudhën 1934-1955. Në këtë biografi vijnë të dokumentuara përmes fakteve dhe dëshmitë të gjitha momentet e jetës së tij, që nga ngritja në krye të lëvizjeve komuniste, deri në rënien e tij

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra