Kategoritë

Ofertat

 • Me ndrysho
  Me ndrysho

  “Realiteti fantazjos” është zhanri që...

  990 Lekë -10% 1 100 Lekë

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Mali Pleshti

Shfaq 1 - 6 nga 6 libra
 • Shikim i shpejtë
  3 300 Lekë Në stok

  Albumi "Artistë shqiptarë në që studiuan dhe u formuan aristikisht nga fundi i shekullit XIX deri në vitet e luftës së dytë botërore në Akademitë Italiane të Artit në qytetet: Firence, Romë dhe Venecia. Për çdo artist në këtë botim jepet një biografi artistike, vlerësuese e shoqëruar dhe me 4–8 ilustrime me ngjyra të veprave të secilit prej tyre. Botimi...

  3 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok

  Albumi "Janaq Paço" është një  botim i realizuar në kuadrin e 105 vjetorit të lindjes së skulptorit te spikatur shqiptar te shekullit te XX. Albumi ilustrohet me imazhet e veprave të artistit që ruhen në koleksionit të Galerisë Kombëtare të Arteve, Tiranë dhe nga koleksioni i familjes Paço, vepra këto që publikohen për herë të parë për publikun. Në album...

  2 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Për herë të parë në Shqipëri vjen një libër i cili synon të thjeshtojë leximin e taksimit në ligjin e shkruar. Në këtë libër (i pari në një dyshe librash), lexuesi pajiset me koncepte bazë, të rendituara sipas ligjërimit në taksimin e shkruar në ligj.

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë libër është zhvilluar me tej njohja për pozicionimin e projektit të taksimit në juridiksionin Shqiptar, duke treguar për detaje të juridiksionit tatimor shqiptar. Me sfond teorinë e pozitivizmit ligjor (legal positivism) është treguar se si ligjvënësi shqiptar ka përshtatur modelin ndërkombëtar për taksimin (TVSH-ja, Akciza, etj.) sipas vullnetit...

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok

  Albumi me titull: "Ikonat e Beratit - The icons of Berat", i kushtohet koleksionit të ikonave  dhe objekteve liturgjikë të Muzeut Kombëtar "Onufri", Berat. Koleksioni i muzeut përbëhet nga 173 objekte të përzgjedhura nga një fond prej mëse 1500 objektesh, ku 106 janë ikona (shek.XIV-XIX) dhe 67 janë objekte liturgjike (dru, metal, argjend, ar, pëlhura të...

  2 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok
  I ri

  “Tinka Kurti - Ditari i një bashkëshorti” është një botim i veçantë, mes ditarit dhe albumit fotografik, i sjellë me shumë finesë dhe një botim cilësor. Është një ditar i rrallë, me kujtime e rrëfime të panjohura që datojnë që 70 vjet më parë, i shoqëruar gjithashtu edhe me fotografi origjinale dhe të papublikuara më parë.

  2 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra