Kategoritë

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Maluka

Shfaq 1 - 10 nga 10 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  Kjo është vepra e fundit që la para largimit nga kjo botë e studiuesit, eseistit dhe një prej studiuesve më të njohur të realizmit socialist, Razi Brahimi: Këtu është përfshirë e gjithë krijimtari e tij në raportin e artit me idetë dhe ideologjinë, artin dhe realitetin dhe fuqinë e artit për ndryshimin e shoqërisë. Më pritje të polemikave që mund të...

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Një rrëfim përsa i përket gjenealogjisë së leximit, librit dhe shkrim-këndimit në përgjithësi prej lashtësisë deri në ditët e sotme.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok
  I ri
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Nuk është në stok
  I ri

  1 500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  I botuar për herë të parë në vitin 2020, ky fjalor Ligjor, Logjistik dhe i Sigurimeve Detare është në të njëjtën kohë një enciklopedi e kuptueshme e termave bashkëkohorë në lidhje me industrinë e transportit Detar, si dhe një udhërrëfyes praktik dhe nisëtor për këdo që është i interesuar në marrëdhëniet ligjore, ekonomike dhe logjistike të kësaj industrie.

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  "Historitë dhe karakteret e personazheve trajtohen dhe zhvillohen përreth individualitetit dhe rrëfimit të personazhit kryesor, i cili quhet T. Në kushtet kur realiteti aktual bëhet për të një bllok i padepërtueshëm, për arsyen se njëri nga shokët e tij të fëmijërisë përfundon në qeli si i pandehur, si rrjedhojë e atrofizimit të sistemit të drejtësisë, që...

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Për herë të parë vjen për lexuesit një ditar i hollësishem diplomatik  i planeve dhe veprimeve shtetformuese të Skënderbeut. Hap pas hapi në ndjekjen e një kariere intriguese, gjatë së cilës shpata nuk u përdor si qëllim në vetvete, por për të çarë ferrat në shtigjet e labirintit të ndërlikuar drejt objektivit politik për krijimin e mbretërisë arbre, nën...

  1 800 Lekë
  2 000 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  960 Lekë 1 200 Lekë -20% Në stok
  I ri

  Kjo biografi merret me jetën e Ahmet Zogut që në lindje, origjinën e familjes së tij, rininë, ngjarjet e rëndësishme që formësuan profilin politik të tij, si Kongresi i Lushnjes, karriera politike, raportet me serbët, ardhja në pushtet, shpallja mbret dhe raportet e tensionuar me Italinë, deri në pushtimin e vendit në vitin 1939

  960 Lekë
  1 200 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  E titullova keshtu, sepse natyrisht secili prej nesh ka nje lufte te brendshme me veten e tij. Nje lufte per dicka, per gjithcka, por here here per asgje! Eshte nje lufte e pa'ndashme dhe e pa'ndalshme gjate gjithe jetes. Dhe e dini se kush humbet? Gjithmone ai qe eshte me i ndjeshem.

  700 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 10 nga 10 libra