Pertej endrres Shiko më të madhe

Pertej endrres

Klodiana Sinani A-000332

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Gjithçka nis nga një ditë e zakonshme e një maturanti: Me problemet dhe jetën shkollore, duke përjetuar ndjenja të bukura e të pastra dashurie: Duke thurur ëndrrën për tu bërë mjek; duke punuar për ta realizuar atë. Infektimi me Covid-19 ndryshon planet dhe për rrjedhojë, jeta e Bekimit kalon nëpër shumë sfida të cilat vijnë në këtë histori të bukur.....

Më shumë detaje

Ky libër nuk është më në stok

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Redona

500 Lekë

Shto në listën e librave që dua

Porosit me një klik

Share

Më tepër

Një djalë i cilin ka marrëdhënie të mira familjare ( me nënën e tij pasi e ka humbur babanë) me vajzën për të cilën ka filluar të ndjejë, me shoqërinë, fqinjët dhe të moshuarit. Gjithçka duket normale deri kur shfaqet Covid- 19, i cili prek djalin dhe vë jetën e tij në rrezik. Pas daljes nga kjo sfidë, gjërat në sytë e tij marrin një tjetër këndveshtrim. Ai i gëzohet faktit që jeton, me nënën dhe vajzën që do. Pas kësaj, gjithçka i duket e arritshme nëse ai punon. Aty kupton se përtej çdo ëndrre kemi të shtrenjtë jetën, e nëse jetojmë mund t’i realizojmë ëndrrat tona. Prandaj Novela titullohet " Përtej ëndrrës".  Bekimi, personazhi kryeson quhet  i tillë sepse çdo prind ardhjen e një fëmije në jetë e quan një bekim.

Të dhëna

Lloji i botimitMe kapak te holle
Faqe94
Viti i Botimit2021
VendodhjaTirane
GjuhaShqip
Tipi i publikimitLibër
StatusiI ri
Numri i botimeveI parë
RomanSagë&Histori