Aleksander Dyma

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 8 nga 8 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Kelile dhe Dimne u përcjell udhëheqësve të shtetit këshilla të vyera me anë të humorit.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok

  Aleksandër Dyma lindi në Francë në vitin 1803. Është një nga shkrimtarët më popullorë dhe prodhues francez i epokës romantike. Ndër veprat më të njohura të autorit mund të veçojmë: “Tre mosketierët”, “Njëzet vjet më pas”, “Henri III dhe zemra e tij” si dhe kryeveprën “Konti i Monte Kristos”.

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok

  Një  kryevepër që befason vazhdimisht si roman klasik i letërsisë europiane. Mos e lër pa e lexuar sepse listohet mes 100 librave më të mirë në botë

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok

  Një  kryevepër që befason vazhdimisht si roman klasik i letërsisë europiane. Mos e lër pa e lexuar sepse listohet mes 100 librave më të mirë në botë

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Në stok

  Parisi është i uritur, por Mbreti i Francës është më i interesuar në kënaqësitë e ve-ta. Aramis, Atos dhe Portos po planifikojnë zëvendësimin e mbretit. I panjohur për shumë, ekziston një mbret i dytë, një binjak, i fshehur që në lindje dhe i burgosur pas një maskë hekuri. Çështja tani qëndron te D’Artanjani: do të luftojë kundër miqve të tij të vjetër,...

  400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Në stok

  Në gjysmën e dytë të shekulli XVII Franca ishte zhytur në kaos të vërtetë, pasi mbreti dhe kardinali ishin në luftë të vazhdueshme. Përsa i përket sigurisë së jetës dhe pasurisë as që bëhej fjalë. Në këtë kohë, dalin në pah tre mosketierët dhe një djalosh sypatrembur i quajtur D’Artanjan. Të tre mosketierët luftojnë me trimëri për drejtësi dhe liri. Në...

  400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Në këtë vepër të njohur të shkrimtarit të madh Aleksandër Dyma, do të lexoni peripecitë e Korneliusetit i cili merret me kultivimin e tulipanëve, por fqinji i tij cmirëzi nuk   rri duarbosh dhe çdo çast mundohet ta pengojë në arritjen e qëllimit.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Historia tepër e dhimbshme dhe romantike e Margaritës!

  600 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 8 nga 8 libra