Ofertat

Tekste jashtë klase Ka 70 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  "Magi Land 1”, është libër që u dedikohet fëmijëve 6 vjeçarë. Është libër me plotë ilustrime të bukura, dhe mësime tejet të kapshme. Libri është hartuar në bazë të kurrikulës dhe si i tillë është i përshtatshëm për fëmijët, prindërit dhe mësimdhënësit.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Ky është një libër shumë i mirë për nxënësit e klasës e dytë. Ky libër është i përshtatshëm për t’u kënaqur duke e mësuar gjuhën angleze. Ky libër është i bazuar në Kurrikulën bërthamë për arsimin fillor të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë për klasën e dytë, gjuhë angleze. Ju mund ta përdorni këtë si libër më vete.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  450 Lekë Në stok

  Libri është i dobishëm për secilin nxënës të klasës së parë dhe njëherit mund t’u shërbejë mësueseve si material për lëndën zgjedhore.

  450 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok
  I ri

  Seria e librave përmbajnë mesime dhe një seri aktivitetesh që fëmijët të jenë edhe gjatë pushimeve ne kontakt me atë çfarë kane punuar gjatë vitit shkollore. Nxënësit t’i kenë afër vetes librat e pushimeve, libra të cilët do t’i lexojnë me një frymë. Por, jo vetëm që do t’i lexojnë, por do të mësojnë dhe do të përforcojnë njohuritë bazike në lëndën e...

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Në stok

  Argëtohu dhe mëso me matematikë është një gjetje didaktike për të kuptuar me lehtësi dhe shpejt thelbin e koncepteve matematikore. Libri përmban 230 problema zbavitëse, logjike, historike, praktike, problema me rregullin e treshit etj. Çdo problem ka të shtjelluar edhe zgjidhjen.

  400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  450 Lekë Në stok

  Ky libër është vazhdim i librit argëtohu dhe mëso me matematikë 1.

  450 Lekë
  Në stok
Shfaq 65 - 70 nga 70 libra