Simon Sebag Montefiore

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 9 nga 9 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 800 Lekë Në stok

  1 800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Nuk është në stok

  Biografia është një punë bindëse dhe shkencore nga një autor, të cilit paraardhësit e tij hebre e kanë informuar në mënyrë të paanshme rreth historisë 4000-vjeçare të Jerusalemit. Ky libër rrëfen se "Historia e Jerusalemit është Historia e Botës".

  2 500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 100 Lekë Në stok

  Ky libër është një tregim mbi historinë më të madhe të dashurisë në kohërat moderne...Kontradiktat në karakterin e Potemkinit dalin në mënyrë të mrekullueshme në këtë biografi madhështore. " Petronella Wyatt, Independent".

  2 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Në stok

  1 600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Libri është një përmbledhje e dy editorialeve botuar në gazetën "Nju Jork Tajms", nga historiani Simon Sebag Montefiore : "Çdo revolucion është kthesë rrënjësore në mënyrën e tij", dhe "Osama bin Laden: njeri i historisë". Në esenë e parë autori u del me shumë guxim përballë ngjarjeve tronditëse që solli bota arabe, respektivisht Egjipti, Libia, Tunizia,...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 900 Lekë Në stok

  Kjo është historia ndër breza e grave dhe fëmijëve të një familjeje të sajuar, dhe shpresoj se do të shijohet si e tillë: një roman i ngushtë për një familje. Por frymëzimin e ka tek shumë historira, letra, dhe raste në arkiva dhe në intervista, gjatë dhjetë viteve studim të historisë ruse.

  1 900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Në stok

  Kush ishte në të vërtetë Stalini? I lindur në varfëri, i keqtrajtuar në fëmijëri, i jashtëzakonshëm në studime, ky djalosh karizmatik, por I rrezikshëm, u lëvdua si poet, u trajnua për prift, mirëpo ai zbuloi se misioni i tij ishte të bëhej një revolucionar i thekur.

  1 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Ky libër nuk mëton të paraqesë historinë e politikës së jashtme dhe të brendshme të zbatuar nga Stalini. Dëshiron vetëm të jetë një kronikë e bëmave të oborrit të tij, duke nisur nga shpallja me brohori e tij si "udhëheqës", në 1929-tën, deri ne vdekjen e tij, më 1953. Pra, është fjala për një biografi të oborrtarëve të tij, një studim që lëviz mes...

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 9 nga 9 libra