Robert Elsie, Gerda Mulder, Herman Zonderland

Herman Zonderland  is dutch photographer. Robert Elsie and Gerda Mulder are writers, explorers and travellers that know very well albanian country

About the authors:


Robert Elsie is a Canadian scholar and specialist in Albanian studies. He has published over sixty books about the country and its history and culture. He is currently based in Berlin, Germany. See www.elsie.de


Gerda Mulder has been travelling to Albania since the 1970s. She is the author of the first  Dutch-language travel guide to Albania (1983) and is currently general manager of the Dutch  Museum of Photography (Nederlands Fotomuseum) in Rotterdam, the Netherlands, where  she lives. See www.nederlandsfotomuseum.nl Herman Zonderland is a noted professional photographer who lives in Delft, the  Netherlands. See www.zonderland.nl

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Një guidë e veçantë për Thethin, në Veri të Shqipërisë, me historinë e vjetër dhe të re, me fotografi dhe udhëtarë përgjate viteve, rrëfyer mjeshtërish nga tre të huaj, që e njohin prej më shumë se 40 vitesh traditën dhe jetën tonë

Shfaq 1 - 1 nga 1libër