Dav Pilkey

David Murray, i njohur me emrin artistik Dav Pilkey është autor amerikan dhe karikaturist i letërsisë për fëmijë. Ai është i mirëphur për serinë e librave me ilustrime të Kapiten Brekushit dhe Qeni – Njeri. Ka lindur më 4 mars 1966 dhe jeton në Ohio të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 14 nga 14 libra
Shfaq 1 - 14 nga 14 libra