Instituti i Komunikimit Medius

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 13 nga 13 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Botohet numri i ri i revistës Medius, dedikuar pandemisë dhe pasojave të saj në ekonomi, jetën sociale, kulturore dhe funksionimin e strukturave institucionale. Në këtë numër do të lexoni shkrime nga: Redi Shehu, Milazim Krasniqi, Fitim Zekthi, Entela Tabaku, Selami Xhepa, Armand Bora, Fabian Zhilla, Lulzim Hoxha, Agim Baçi, Klementin Mile, Ergys Mërtiri,...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Në numrin 13 të "Medius" do të lexoni shkrime rreth tranzicionit nga Blendi Fevziu, Jonila Godole, Selami Xhepa, Gjergj Sinani, Armand Bora, Kim Mehmeti, Dorian Koçi, Redi Shehu, Klementin Mile, Ervin Hatibi dhe Agim Baçi

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Hidhet në qarkullim numri 2 i revistës MEDIUS, botim i Institutit të Komunikimit Medius. Ky numër është i fokusuar mbi teknologjinë, duke sjellë këndvështrime të personaliteteve të ndryshme mbi ndikimet që ka në jetën tonë të përditshme.Në këtë numër, kushtuar sfidës sonë përballë pushtetit të teknologjisë, do gjeni shkrime nga: Milazim Krasniqi, Selami...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Medius” sjellë në këtë numër një sërë këndvështrimesh mbi raportin e mitit me historinë, të ndarjes së logosit me mitin, të debatit mbi heronjtë e dikurshëm dhe të sotëm, duke u mbështetur në nevojën që kemi për të njohur jo vetëm veten, por edhe botën. Në këtë numër do të gjeni shkrime nga Doan Dani, Blendi Fevziu, Fatos Lubonja, Ergys Mërtiri, Klemnetin...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Identiteti mbetet gjithnjë një sfidë, por përballë modernitetit kjo sfidë është çdo ditë dhe më e madhe për shkak se tradita, demokracia, besimi, tjetri dhe vetja kanë ndryshuar si pasojë e diktaturës së spektaklit. Lexim të mbarë. Urime gjithë autorëve që shkruan për këtë numër: Redi Shehu, Dorian Koçi, Ervin Hatibi, Blendi Fevziu, Emine Sadiku, Hajrie...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Medius është revistë e re që në numrin e parë ka sjellë këndvështrime rreth dhunës, në plane shumdimensionale: Historia, kultura, emocionet, frikërat, trysnia sociale, idetë politike, padrejtësia. Autorët që kanë shkruar në këtë numër: Redi Shehu, Klementin Mile, Ergys Mërtiri, Emine Sadiku, Selami Xhepa, Kim Mehmeti, Milazim Krasniqi, Fitim Zekthi,...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Për këndvështrimet mbi pasojat e shoqërisë së spektaklit mund të lexoni në Medius 14 shkrime nga: Selami Xhepa, Vehbi Miftari & Donik Sallova, Lutfi Dervishi, Anjeza Xhaferraj, Lulzim Hoxha, Ervin Hatibi, Albert Riska, Latif Mustafa dhe Agim Baçi

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Revista Medius 16 sjell te lexuesi këndvështrime të përballjes Egoizim- Altruizëm nga: Selami Xhepa/ Redi Shehu/ Vilma Djala/ Lulzim Hoxha/ Fitim Zekthi/ Ervin Hatibi/ Armand Bora/ Brenton Kotorri/ Dorian Koçi/ Klementin Mile/ Latif Mustafa/ Isuf Shehu/ Agim Baçi

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Në numrin 17 të Medius do të lexoni shqyrtime të kësaj teme nga: Lulzim Hoxha, Fabian Zhilla, Sumea Ramadani, Klementin Mile, Armand Bora, Redi Shehu, Kim Mehmeti, Brenton Kotorri, Agim Baçi, Donika Omari, Fitim Zekthi dhe Ervin Hatibi.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Në “Medius 5” e cila u fokusua tek A dimë të protestojmë? do të lexoni shkrime nga: Ergys Mërtiri, Ervin Hatibi, Fabian Zhilla, Ardian Vehbiu, Ilda Mara, Elsa Demo, Armand Bora, Redi Shehu, Selami Xhepa, Lulzim Hoxha, Fitim Zekthi, Brenton Kotorri, Avni Delvina dhe Agim Baçi

  500 Lekë
  Në stok
 • Ky numër i kushtohet propagandës, ku ka shkrime nga: Klementin Mile, Redi Shehu, Edlira Gjoni, Diana Kastrati, Armand Bora, Agim Baçi, Selami Xhepa, Bashkim Gjergji, Rezart Beka, Ergys Mërtiri, Brikena Kasmi, Brenton Kotorri, Fitim Zekthi dhe Latif Mustafa.

 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë numër të revistës Medius është ngritur çështja shqetësuese “Shqipëria, çfarë shkoi keq?” ku vijnë disa nga këto këndvështrime të ndryshimeve dhe zhgënjimeve që pasuan këto tridhjetë vjet. Këto tema janë trajtuar në këtë numër nga Fabian Zhilla, Hajrudin S. Muja, Milazim Krasniqi, Redi Shehu, Ergys Mërtiri, Ervin Hatibi, Selami Xhepa, Lulzim Hoxha,...

  500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 13 nga 13 libra