Ofertat

Magjik & simbolist Ka 101 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  1 130 Lekë Në stok

  Paulo Coelho sensitively explores the nature of sex and love in his gripping and daring new novel.

  1 130 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 130 Lekë Në stok

  1 130 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  750 Lekë Në stok

  Monologu poetik dhe dramatik “Apokalipsi i Kasandrës”, me nëntitull dytësor “Lajm lindës”, që i prezantohet lexuesit shqiptar, rijetëson mitin e njohur të Kasandrës, Bijës së Priamit dhe Hekubës, e cila njihet në lashtësi për dhuntitë e saj profetike.

  750 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 100 Lekë Në stok

  Another stunning novel by the author of The Alchemist. Aleph marks a return to Paulo Coelho's beginnings. In a frank and surprising personal story, one of the world's most beloved authors embarks on a remarkable and transformative journey of self-discovery.

  1 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  680 Lekë 800 Lekë -15% Në stok

  Çfarë na mungon sot prej romaneve që kemi lexuar në rini? Mbase ajo hareja e zakonshme që na shoqëron pas një ngjarjeje të madhe, me personazhet e saj, deri në rrëqethjen apo përmallimin e faqes së fundit. Njëkohësisht triller dhe roman shoqëror mahnitës, zhytje në shtjellat e unit dhe mekanizëm i përsosur suspansi, Mbylli sytë na kthen kënaqësinë e një...

  680 Lekë
  800 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 97 - 101 nga 101 libra