Kategoritë

Ofertat

 • Mosdija
  Mosdija

  Milan Kundera është marrë me...

  720 Lekë -10% 800 Lekë

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Botime Artini

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Nuk është në stok

  Është libër mjaft praktik dhe udhërrëfyes për rastet e përditshme dhe të veçanta. Po ashtu është libër që ju dedikohet të gjitha kategorive si për nga mosha ashtu edhe statusi social që përbëjnë thelbin e diversitetit në botën bashkëkohore.

  800 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Pellazgët, pasardhesit e tyre të sotëm dhe origjina pellazge e poemave të homerit

  800 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra