Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese InfBotues

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  5 000 Lekë Nuk është në stok

  Alket Islami is an aerial photographer and the president of the National Aero Club of Albania. He works as a paragliding and paramotor instructor. Strapped into the improbably flimsy contraption known as a paramotor, and armed with a camera, Alket Islami is in his element. Through his passion he has developed a new relationship with his country.

  5 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Henri David Thoro pasi lexoi "Fije bari" dhe vizitoi autorin më 1855,ka shkruar:"Uitman siç duket është demokrati me i madh që ka parë bota.Sigurisht në mes të poetëve demokratë nuk ka figurë tjetër si ai”. Shkrimtarë më radikalë ka pasur shume gjithmonë por asnjëri nuk ka predikuar me kaq pasion vlerat demokratike të lirisë, vëllazërimit dhe barazise.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  "Historia e Skënderbeut", e shkruar në latinisht nga Marin Barleti, prift shkodran, u botua për herë të parë në Romë rreth viteve 1508 - 1510.

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra