Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Botimet FIORENTIA

Shtepi botuese me aktivitet ne qytetin e Shkodres

Shfaq 1 - 5 nga 5 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Kjo vepër poetike përfshin një përzgjedhje të krijimtarisë më të mirë të këtij poeti. Ajo është e strukturuar në shtatë cikle. Poezitë janë të natyrës meditative dhe reflektive, të shkruara në gegnisht, të ngjyrosura me momente të veçanta jetësore, si; vetmia, trishtimi, dashunia, dhembja, vuejtja; e kaluemja, e tashmja, e ardhmja; jeta dhe vdekja, etj....

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Ky libër është tejet i domosdoshëm në punën e përditshme të nxënësve, studentëve, mësuesve, pedagogëve, studiuesve por edhe të poetëve, prozatorëve, përkthyësve dhe hartuesve të teksteve të këngëve. Përdorimi i tij shtrihet më tej edhe te oratorët, politikanët, ekspertët e komunikimit politik etj. Ai ka 3065 zëra kryesorë, 4000 zëra reference dhe mbi...

 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Farida Ramadani njihet si mjeshtre e fjalës së botë, prandaj edhe ky libër është udhëtim në vitet e jetës së kësaj autoreje. Publicisti Bedri Islami shkruan për këtë botim: “Origjinaliteti dhe vërtetësia e këtij libri në copëza jete të mbledhura është suksesi i saj. Libri ka shumë jetë, shumë botë, shumë emocion dhe shumë ndjenjë

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Në këtë libër janë përmbledhur disa studime të realizuara gjatë pesë viteve të fundit, në forma të ndryshme, në formën e artikujve monografikë, kumtesave etj., të cilat janë botuar kohë pas kohe në revista shkencore, apo janë mbajtur në konferenca shkencore të ndryshme, brenda dhe jashtë vendit.

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 5 nga 5 libra