Kategoritë

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese AIIS

Instituti Shqiptar për Studime Ndërkombëtare (AIIS) është një organizatë jo-qeveritare, një institut kërkimor jo-fitimprurës i krijuar në bazë të nevojave për analiza të thelluara dhe të pavarura të çështjeve komplekse të sigurisë së Shqipërisë dhe përreth. AIIS është themeluar nga një grup akademikësh dhe analistësh me përvojë të gjatë në çështjet e politikës së jashtme dhe vendimmarrjes politike

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra