Stefano Zecchi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Studimi merr në shqyrtim fenomenologjinë e disa prej programeve më të spikatura të televizionit italian në dhjetë vitet e fundit (si Maurizio Costanzo Show, Porta a porta, Il Processo di Biscardi), dhe pa ngurruar aspak padit si rrokopujën që ka marrë reality show dhe programe të shumta zbavitëse, ashtu edhe përhapjen e vulgaritetit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër