Cmim i reduktuar! Set Kimia Fizike & Inxhinieria + Libri i Eksperimenteve Shiko më të madhe

Set Kimia Fizike & Inxhinieria + Libri i Eksperimenteve

ER0248

Libër i ri

5 Artikuj

4 491 Lekë

-10%

4 990 Lekë

Share

30 libra të tjerë nga e njëjta kategori:

Më tepër

Kryeni reaksionet kimike me eksperimente për të zbuluar botën e shkencave ekzakte

Nje set kimie/fizike dhe inxhinierie shoqeruar me librin e eksperimenteve

Një laborator i vërtetë për shkencëtarë "të mëdhenj"

Kimia dhe reaksionet kimike ne siguri te plote

Kontrolloni ligjet e fizikës dhe zbuloni mekanizmat e funksionimit të levave dhe ingranazheve duke ndërtuar makina të vërteta pune!

Merrni edhe udhezuesin e perdorimit se bashku me laboratorin

Pervc udhezuesit merni librin me 240 faqe te eksperimenteve

Me një numër të pafund eksperimentesh do të zbuloni të fshehtat e ajrit, ujit dhe dritës, të fshehtat e lëvizjes dhe ekuilibrit të trupave, magnetizmit dhe elektricitetit, të fshehtat e kimisë dhe të shqisave.

Per femije 7-13 vjeç