Ridvan Dibra

Ridvan Dibra është shkrimtar, pedagog dhe studiues i letërsisë. Ai është autor i disa romaneve, të cilat janë vlerësuar me çmime në konkurrime në nivel kombëtar 

RIDVAN DIBRA, lindur në Shkodër më 1959, është autor i mbi njëzet librave në prozë, poezi, eseistikë dhe studime. Pjesë nga krijimtaria e tij janë botuar në  gjuhët anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, rumanisht etj. Është fitues i disa çmimeve kombëtarë e mbarëkombëtarë. Në vitin 2010, teksti “Në kërkim të fëmijës së humbur” (botime “ONUFRI”) u shpall si libri më i mirë i vitit për prozën e shkurtër.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 5 nga 5 libra
Shfaq 1 - 5 nga 5 libra