Jeff Kinney

Jeffrey Patrick i njohur me emrin Jeff Kinney është karikaturist, producent dhe autor librash për fëmijë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i cili është bërë i famshëm me serinë e librave Ditari i Gregut. Ai është gjithashtu edhe krijues i faqes së internetit për fëmijë Poptropica. Kinney ka lindur më 19 shkurt 1971 në Fort Uashington (SHBA) dhe ka marrë shumë çmime për librat e tij për fëmijë

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 26 nga 26 libra
Shfaq 1 - 26 nga 26 libra