Gift CARD – 5000 lekë Shiko më të madhe

Gift CARD – 5000 leke

Bukinist GC003

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Nëse e ke vendosur për t’i dhuruar një libër mikut tënd, mos u shqetëso për më tej. Për këto mendon Bukinist.al, mjafton që ti të zgjidhës produktin tonë “Gift CARD”, shërbim i parë i këtij lloji në Shqipëri

Më shumë detaje

969 Artikuj

5 000 Lekë

Shto në listën e librave që dua

Porosit me një klik

Share

2 libra të tjerë nga e njëjta kategori:

Më tepër

Nëse e ke vendosur për t’i dhuruar një libër mikut tënd, mos u shqetëso për më tej. Për këto mendon Bukinist.al, mjafton që ti të zgjidhës produktin tonë “Gift CARD”, shërbim i parë i këtij lloji në Shqipëri.

Zgjidh Gift CARD 5000 lekë, prerjen e lëshuar nga Bukinist dhe emrin e personit që do të marrë librin dhuratë, së bashku me të dhënat e kontaktit.

Stafi i Bukinist ofron këto shërbime për mikun tuaj:

a.Rekomandime për librat që pëlqen;

b.Informacione rreth titujve më të fundit që janë hedhur në qarkullim;

c.Procedim prioritar të porosisë në afatin e përcaktuar;

d.Transport falas të porosisë në destinacionin e kërkuar.

Me produktin e ri të “Gift CARD” të gjithë janë të kënaqur. Është bukur kur dikush bën dhuratë libra, por akoma më bukur kur dikush merr librin që do.

Bukinist.al, - pasion për librat