Ofertat

Ekonomi Ka 38 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Për herë të parë në Shqipëri vjen një libër i cili synon të thjeshtojë leximin e taksimit në ligjin e shkruar. Në këtë libër (i pari në një dyshe librash), lexuesi pajiset me koncepte bazë, të rendituara sipas ligjërimit në taksimin e shkruar në ligj.

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë libër është zhvilluar me tej njohja për pozicionimin e projektit të taksimit në juridiksionin Shqiptar, duke treguar për detaje të juridiksionit tatimor shqiptar. Me sfond teorinë e pozitivizmit ligjor (legal positivism) është treguar se si ligjvënësi shqiptar ka përshtatur modelin ndërkombëtar për taksimin (TVSH-ja, Akciza, etj.) sipas vullnetit...

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok
  I ri

  Ky botim i librit “Bazat e menaxhimit”, trajton çështjet themelore të menaxhimit, në mënyrë të tillë që të ndërtojë baza të qëndrueshme për të kuptuar anën praktike me të cilën menaxherët dhe organizatat përballen në ditët e sotme. Fokusi është marrja e njohurive dhe zbatimi i teorive të menaxhimit, ndërkohë që theksi vendoset edhe në krijimin e mundësive...

  2 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  Ky libër i drejtohet në radhë të parë lexuesit të interesuar për historinë e ekonomisë së Shqipërisë, por mund të lexohet edhe nga personat që kanë interesa të gjëra, në fushat e ndryshme të zhvillimit të shoqërisë. Studiuesit, ekonomistët por edhe studentët kanë mundësi të kuptojnë më mirë jetën e Shqipërisë në gjysmën e parë të shekullit të XX por edhe...

  2 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 33 - 38 nga 38 libra