Iva Musaraj

Iva Musaraj ka lindur në Tiranë. Ka mbaruar gjimnazin e përgjithshëm të profilizuar “Sami Frashëri”. Është diplomuar në Universitetin e Tiranës për shkenca shoqërore në Fakultetin Histori Filologji në degën e Gjeografisë.


Për një periudhë të caktuar ka punuar si gazetare në një gazetë të përditshme të pavarur, ku ka mbuluar Kulturën.


Shkrimet e saj rreth kulturës sollën disa risi dhe ndryshime në mediat e shkruara, pasi ajo sillte në jetë me shkrimet e saj, artistë që kishin vite që ishin larguar prej skenës dhe i përkisnin një brezi, që dalëngadalë po harrohej.


Ajo gjithashtu ka shkruar dhe ende shkruan për portale on line, tematika sociale. 


Iva Musaraj është autore librash për fëmijë dhe romane. Deri më tani ka botuar këto libra: Romanet “Le të na bashkojë era” dhe “Rruga e qumështit”, botuar nga Dudaj. Po ashtu, edhe librin për fëmijë, “Mbi re rozë dhe të kaltra”, libër i nominuar nga Bukinist si libri më i mirë për fëmijë, i botuar gjatë vitit 2020.  

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 6 nga 6 libra
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra