Gianni Rodari

Gianni Rodari është shkrimtar i shquar italian i letërsisë për fëmijë. Ka lindur 23 tetor 1920 dhe është ndarë nga jeta në vitin 1980

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 12 nga 12 libra
Shfaq 1 - 12 nga 12 libra