Honore de Balzak

Honore de Balzak është një nga shkrimtarët më të shquar të letërsisë realiste europiane, krijimtaria kryesore e të cilit është përfshirë në serinë “Komedia njerëzore”, që trajton Francën e pas vdekjes së Napolon Bonapartit. Ai lindi më 20 maj 1799 dhe u nda nga jeta më 18 gusht 1850

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 15 nga 15 libra
Shfaq 1 - 15 nga 15 libra