Hans Christian Andersen

Hans Christian Andersen është prozator, tregimtar dhe poet i shquar danez. Ai ka lindur më 2 prill1805 lindi dhe është ndarë nga jeta në vitin 1875. Në nderim të këtij rrëfimtari të shquar është vendosur 2 prilli Dita Botërore e Librit për fëmijë

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 9 nga 9 libra
Shfaq 1 - 9 nga 9 libra