Samuel P. Huntington

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Nuk është në stok

  Një kryevepër intelektuale: e guximshme, me forcë imagjinate dhe provokuese. Një punë themelvënëse, që do ta revolucionojë të kuptuarit e punëve ndërkombëtare nga ana jonë. Një nga librat më të rëndësishëm që kanë dalë prej kohës së përfundimit të luftës së ftohtë.

  1 600 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  “Përplasja e qytetërimeve dhe ribërja e rendit botëror” njihet si një prej teksteve më me ndikim të kohës tonë mbi marrëdhëniet ndërkombëtare dhe politikat globale. Libri është një zgjerim më i plotë dhe më i thellë i çështjeve të ngritura prej profesorit amerikan S. Huntington në një artikull të tij për revistën “Foreign Affairs” në verën e vitit 1993,...

  2 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Një tipar mjaft i rëndësishëm i kësaj vepre është se ajo argumenton në mënyrë bindëse e me thellësi dhe është e shkruar në atë mënyrë që të jetë e kapshme nga çdo lexues i mençur. Për më tepër jep për demokratët që duan të kenë sukses një thesar këshillash praktike në formën e udhëzimeve të qarta për reformatorët.

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra